Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rozveselte dětský pokojíček: Dětské dekorativní samolepky na zdi a nábytek

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Magdaléna Křejdlová

To mi prave bohuzel neslo, takze jsem objednala vcera pouze jeden ;-( Nedalo mi to moznost pridat dalsi voacher ;-( Budu rada kdyz budu moci pridat jeste jeden ;-)Mam to tedy udelat u toho druheho jako ten osobni odber ci kontaktovat Slevomat?Predem moc dekuji za radu ;-))

Tvůj design.cz

Prosím kontaktujte nás na info@tvujdesign.cz.

Magdaléna Křejdlová

Dobry den, je mozno objednat napriklad dve samolepky a zaplatit jedno postovne?Popripade jak na to?U jednoho zadat osobni odber aby se nezapocitala doprava?

Tvůj design.cz

Dobrý den, samozřejmě lze za jedno poštovné odeslat více kusů :-), nemusíte zadávat osobní odběr, jen vložte motivy a pak zvolte dopravu, bude počítána jen jednou.

Lucka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné samolepky následně přelepit na jiné místo. Děkuji

Tvůj design.cz

Dobrý den, z praxe víme, že lze přelepit z ploch, které jsou velmi hladké a bezprašné, například nábytek, zrcadlo, plast apod.

Renáta

Dobrý den, prosím, je možnost koupit přes Slevomat i samolepky Pandy (jak tam jsou 2 na větvičce, z toho jedna na houpačce)?
Děkuji moc.

Slevomat.cz

Dobrý den, Renáto :) Je mi líto, ale tuto variantu v nabídce nemáme. Pěkný den :)

Lucie Musilová

Dobrý den,

děkuji za odpověď. Myslela jsem strom se zvířátky z Madagaskaru a ten bohužel objednat nejde. Budete ho mít ještě v nabídce? Děkuji.

L. Musilová

Tvůj design.cz

Dobrý den, tak zrovna tento nyní v aktuální nabídce na Slevomatu není, ale je možné ho zakoupit na našeho eshopu, kde je ihned k odeslání skladem, zde je odkaz – https://www.tvujdesign.cz/Samolepici-detsky-METR-na-zed-Strom-a-zviratka-samolepka-d1163.htm.

Lucie Musilová

Dobrý den, měla bych zájem o pandy a o metr na zeď – strom se zvířátky,ale bohužel mi nejde strom objednat. Je ještě k dispozici prosím? Děkuji. L. Musilová

Tvůj design.cz

Dobrý den, ano paní Musilová, děkujeme za zájem, aktuálně jsou obě dekorace stále v této akční nabídce, tudíž můžete objednat.

Matěj

Dobrý den, prosím Vás, budou samolepky držet i na vyštukované (zeď není hladká) a namalované zdi? Děkuji Matěj

Tvůj design.cz

Dobrý den, zeď musí být hladká a bezprašná, proto je nutné vyznačit si místo, kam budete samolepku lepit, a obrousit tento prostor do hladka. Nelepit na čerstvou malbu, vyčkat 3–4 týdny po vymalování, pak teprve lepit. Na našem eshopu www.tvujdesign.cz, je návod, jak upravit plochu a také postup při lepení. Pokud dodržíte podmínky, samolepky budou krásně držet. :-) Přeji hodně štěstí a radosti ze samolepících dekorací.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda lze časem samolepky odstranit ze stěny bez poškození malby. děkuji

Tvůj design.cz

Dobrý den, záleží jakou máte malbu, většinou žádné problémy ale nebývají.

Lenka

Dobrý den,
můžu se zeptat, zda samolepky na zdi opravdu drží??
Má zkušenost je zatím taková, že se vždy odlepují :(
Děkuji.

Tvůj design.cz

Dobrý den, :-) 100% drží. Nemusíte mít obavu, námi nabízené samolepky jsou kvalitní a velmi dobře drží. Prodáváme již 6 let a máme velmi dobré odezvy a hodnocení od zákazníků. Pokud budete chtít poradit s jakýmkoliv problémem, kontaktujte nás prosím na info@tvujdesign.cz, rádi poradíme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru