Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Naducané burgery s hranolky a tatarkou pro jednoho nebo pro dva

4,6 / 5 Restaurace Na Verandě Praha - Kobylisy  (mapa) 112 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
David

Hamburgery Na verandě určitě stojí i za jejich „normální“ ceníkovou cenu. Také jsem se díval, že cena na Slevomatu čas od času povyskočí o desetikorunu, ale ono se není čemu divit. Představa, že mi do lokálu naběhne parta lidí s vouchery, nedají si pomalu ani pití a v podstatě bez placení na místě (a bez spropitného) odcházejí, to musí být hodně nepříjemné. Jak už tu padlo, jídlo, prostředí i obsluha jsou na úrovni, kde jinde to stejné dostanete za 139 korun? :)
Za mě je to pořád super poměr „cena – výkon“. Dokud neklesne kvalita, budu Na verandu chodit třeba i za plnou cenu.
Každopádně je pravda, že ještě jedno nebo dvě zdražení a tato „akce“ tak nějak ztratí smysl.

Slevomat.cz

Dobrý den, Davide :) Děkujeme za Váš názor a jsme rádi, že jste s restaurací spokojen! :) Pěkný den

Eda

Děkuji za reakci, ale já píši „to samé“, tzn nákup přes Slevomat.

Ceníková cena OK, ale cena přes Slevomat za toto stejné bývala a není to dávno, také 109 Kč a najednou prd ho za 139, příště to bude už 149 ?

Nojo z hlediska výhodnosti už dávno Slevomat není co býval, ale to asi slyšet nechcete, míříce k luxusním produktům a zážitkům, že? :(

Já bych na entry level cílovku a ceny (které daly Slevomatu vzniknout!) nezapomínal.. Hezký den a nedělejte ze mě hlupáka.

Restaurace Na Verandě

Dobrý den, musím se zastat Slevomatu. Opravdu ceny neurčuje. To si určují poskytovatelé sami. V tomto případě je to naše restaurace. Z důvodu rostoucích nákladů, ceny zvyšujeme i v našem jídelním lístku, proto je zcedáme i na slevomatu.
Restaurace Na Verandě

Eduard Tihoun

To samé stávalo ke stovce, pak asi o dvacku víc a teď o další? :( Tak to tedy ne, alespoň pro mě ne (zdražení od oka o 40% za rok)..

Slevomat zkouší, co to vydrží a kam to až lze našponovat a to se netýká jen této jinak zdařilé akce. Jednou se Vám to vrátí..

Burgr, prostředí a obsluha Verandy jinak palec nahoru.

Slevomat.cz

Dobrý den, Eduarde :) Slevomat si ceny určitě nezvyšuje a nevymýšlí :) Burger stojí v restauraci 169,– a při zakoupení voucheru 139,– :) Původní cenu můžete nalézt na stránkách restaurace. Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru