Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

300g porce jídla podle výběru: polévky, saláty, vege i bufet

4,5 / 5 Zau restaurace Praha - Holešovice  (mapa) 16 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tom K O

Hello!
It appears for the restaurant to be closed for reconstruction as we tried to have a meal at the place, but couldn't due mentioned reason. Would it be possible to get a refund for the voucher?
Děkujeme,
 Tom

Slevomat.cz

Hello, Tom :) yes of course. I´ve just canceled your voucher and money will be send back to your bank account. Have a nice day, Lukáš :)

M. Brucknerova

Dobrý den, dnes jsme chtěly uplatnit voucher, ale bohužel restaurace je zavřená! Zde v nabídce máte klamavě uvedenu dnes otevírací dobu. Opravdu zbytečná cesta a špatné informace slevomatu.

Slevomat.cz

Dobrý den :) Velmi nás mrzí Vaše zkušenost. Samozřejmě se snažíme o co nejrychlejší nápravu a zajištění informací ohledně otevírací doby. Omlouváme se za vzniklé komplikace, budeme Vás informovat ihned, jakmile budeme mít více informací od provozovatele. Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení. Pěkný den :)

Anna Gurariy

Dobrý den,
dnes se nám stálo to stejné, restaurace je pořád zavřená, ale bohužel nestíhneme tento voucher uplatnit po novém roce. Dá se prodloužit nebo vrátit?
Děkuji.
 Anna

Slevomat.cz

Dobrý den, Anno :) Moc mě mrzí Vaše zkušenost, voucher jsem Vám samozřejmě stornovala a platba je na cestě zpět k Vám :) Přeji Vám krásný den

Karla

Dobrý den, dnes 28.12. jsme udělali bohužel stejnou zkušenost se zavřenou restaurací a vůbec to nevypadá na brzké otevření, ale vouchery jsou platné do 31.1. a neustále se prodávají- bude se termín uplatnění prodlužovat?Kdy bude otevřeno? Na stránkách restaurace termín není.Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Karlo :) Velmi nás mrzí Vaše zkušenost. Kolegové prověřují, kdy bude možné vouchery využít. Ihned, jak budeme mít více informací, Vás budeme kontaktovat. Děkujeme za pochopení a Vaši trpělivost! :) Přeji moc hezký den

Dan

Dobrý den.

Dnes jsem se marně snažil uplatnit voucher, ale restaurace je zavřená a na dveřích na papíře napsáno : OD 20.12.2019 MÁME ZAVŘENO Z DŮVODU REKONSTRUKCE.

Přitom zde je napsáno že je zavřeno pouze 24.-26.12.

Takže zbytečná cesta.

Netušíte zda bude otevřeno alespoň 27.12. , 28. 12. nebo až po novém roce ?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Dane,
mrzí nás Vaše neúspěšná zkušenost. Restauraci jsme se pokusili kontaktovat, avšak neúspěšně. Až budeme mít více informací k otevírací době, dáme Vám vědět. Krásné svátky, Gabča. :)

Jakub

lze jídlo sebou?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jakube :) Jídlo s sebou není žádný problém, v restauraci vám jídlo rádi zabalí s sebou – krabička je v ceně voucheru. Pěkný den Lukáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru