Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kvalitní káva dle výběru a úžasná rakvička z nabídky 7 nevšedních druhů

4,6 / 5 MediaCaffe Brno  (mapa) 333 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
hana cenková

Zadrhnutý gramofon, opakovaná nesmyslná odpověď. Tohle ještě víc odradí.
„Akce je limitovaná … " Ale PROČ (taky tu byl dotaz PROČ)??
Jo, a každý bude mít svůj účet u nějakého slevového portálu, aby bylo možné využít tuto nabídku společně s někým. To je opravdu hoodně "nedomyšlené“.

MediaCaffe

Dobrý den Hanko, děkujeme za podnět. Je to naše první akce u Slevomatu, tudíž jsme v této oblasti „nepolíbení“. Nikdo není neomylný a věříme, že další akce již budou nejen k Vaší spokojenosti :) Děkujeme a přejeme krásný den :)

Tomáš Ptáčník

Také se přidávám k dalším diskutujícím a dávám obchodníkovi vědět, že mě od nákupu odradilo omezení na 1 ks. Sám na kávu určitě nepůjdu, vyberu si jinou kavárnu na Slevomatu. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, jak již bylo v předešlých odpovědích uvedeno, probíhající akce je limitovaná jedním voucherem na jednu osobu (emailovou adresu). Pokud plánujete naši kavárničku navštívit s více osobami, lze zakoupit vouchery jednotlivě. Děkujeme a těšíme se na návštěvu :)

Zdena Stoudkova

Dobrý den, jsem zklamaná, že nelze objednat pro 2 osoby. Objednávku ruším, sama na kávu nepůjdu.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeno :) Pokud chcete jít ve dvou, můžete si jeden voucher zakoupit Vy a druhý voucher druhá osoba. Krásný den, Míša :)

Iveta Karhánková

Dobrý den,
také mě zajímá, proč to není alespoň pro dva, sám tam člověk nepůjde.

MediaCaffe

Dobrý den, omlouváme se, ale probíhající akce je limitovaná jedním voucherem na jednu osobu (emailovou adresu). Pokud plánujete naši kavárničku navštívit s více osobami, lze zakoupit vouchery jednotlivě. Děkujeme a těšíme se na návštěvu :)

Jitka Sahanová

Dobrý den, mohu se zeptat proč je limit na osobu jeden voucher? Ráda bych koupila kávu s rakvičkou pro mě a mého přítele, ale nelze to. Často býva možnost voucheru pro dvě osoby, což je i logické, většinou se chodí v páru do kaváren, restaurací… Díky za odpověď.

MediaCaffe

Dobrý den, omlouváme se, ale probíhající akce je limitovaná jedním voucherem na jednu osobu (emailovou adresu). Pokud plánujete naši kavárničku navštívit s více osobami, lze zakoupit vouchery jednotlivě. Děkujeme a věříme, že si každý z vás u nás svoji rakvičku vybere :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru