Nabídku Prohlídka pivovaru s ochutnávkou i občerstvením mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Komentovaná prohlídka historického pivovaru, ochutnávka piv i Ovesný ležák s sebou

4,9 / 5 Genius Noci Lomnice  (mapa) 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Sabina

Dobrý den,
jak se dozvíme, že se akce bude konat. Máme 27.9. díky

Genius Noci

Dobrý den, prohlídky se konají, pokud bude více než 8 zájemců – můžeme se domluvit tak, že den (nebo dva) před akcí mi napíšete sms s dotazem, jestli se termín zaplnil na tel.: 605 165 058? Já vám zavolám a v případě, že by se prohlídka nedala uskutečnit v daném termínu, můžeme vymyslet jiný, abyste o ten skvělý zážitek nepřišli :) Děkuji, těšíme se! Jana Pavlišová, Genius noci

Miroslav Michálek

Dobrý den, když bychom koupili all inclusive prohlídku 1.11. bylo by možné i přespání ?

Genius Noci

Dobrý den, v části pivovaru naše rodina poskytuje ubytování v mezonetovém bytě. Pokud máte zájem, kontektujte prosím švagrovou na tel.: 724 775 396. Pokud by už bylo obsazeno, je možné se ubytovat v penzionu Pod sýpkou, který je kousek od pivovaru.

L.

Není to dotaz, jen tip:
škoda, že akce nepobíhají o víkendech – místní Vám to nejspíš nenaplní a dojíždějící (jsem z Brna), kteří by to případně mohli spojit i s výletem po Vašem krásném okolí, mají problém s návratem domů. Nebýt toho, volila bych prohlídku v 19 h.

Genius Noci

Dobrý den, děkujeme za tip. Děláme to v tak malém týmu, že nám zatím bohužel jiné termíny nevyšly. O víkendu je tam zatím jen jeden termín a to v sobotu 12. 10. V zimě předpokládáme, že bude více času, tak doplníme a upravíme časy tak, aby to i pro Brňáky bylo co nejkomfortnější ;) Mějte se hezky a třeba někdy na viděnou.

Honza

Dobry den, jak si mam vykladat ty casy prohlidek? Kratka zacina ve ctyri, delsi v pet a nejdelsi v sedm vecer s koncem nekdy kolem pulnoci? Dekuji.

Genius Noci

Dobrý den, je to přesně tak, jak píšete. A pokud se Vám u nás bude líbit, můžete posedět i déle ;)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru