









Jaký humor má maso nejraději? Suchý.
Tymákovské sušené maso je ideální delikatesou při posezení s přáteli i plnohodnotné jídlo na dobrodružných výpravách – základní variantou je jemně solené vepřové a hovězí, klasikou jsou pak Vepři v pepři a Hovězí v pepři. Pro milovníky pálivého jerky jsou tu Vepři v pekle a Hovězí inferno. Vychutnejte si také kořeněné speciality inspirované tradičními českými jídly – Vepřové na kmíně nebo Hovězí na česneku.
Tradiční receptura a maso od českých chovatelů
Maso se vyrábí v Tymákově u Plzně a pochází výhradně od českých chovatelů. Výroba vychází z tradiční receptury výroby sušeného jerky – tenké plátky masa se suší pozvolně a jemné nasolení je jediná metoda konzervace; neobsahuje tedy žádnou chemii ani jiné průmyslové látky.
![]() |
![]() |
Ze 100 g masa na konci sušení zůstane cca 30 g trvanlivé, tepelně opracované pochoutky, která se zataví do neprodyšného obalu s absorbérem kyslíku.
Adresa pro případné vrácení zboží:
HABANSON s.r.o., Tymákov 36, 332 01, Tymákov