Nabídku Pivní adventní kalendář: 24 prémiových piv mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pivní adventní kalendář: 24 prémiových řemeslných piv z minipivovarů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Ilona

Prosim jedna se jen o svetla piva? Nebo i tmava ci polotmava. Dovazite i Beroun?

PIVO JINAK

Dobrý den, děkujeme moc za dotaz. V adventním kalendáři bude mix různých pivek, primárně světlých (ležáky a “ejly”), ale také pivka polotmavá a několik tmavých (stout, dunkel weizenbock). Do Berouna kalendář rádi přivezeme! :-) Děkuji moc a budeme se těšit. Michal z Pivo Jinak

Tom

Tak proc to nejsou jen decovky piva, balik by byl jeste lehci?

PIVO JINAK

Děkujeme za zajímavý podnět, zatím jsme se ještě mezi českými minipivovary s tak malými lahvemi ještě nesetkali. Zároveň si myslíme, že třetinky jsou na ochutnání nového piva (pivovaru, pivního stylu) dostatečné. Pokud budete mít jakýkoliv další dotaz, prosím neváhejte nás kontaktovat – info@pivojinak.cz . Děkujeme.

Martina

Dobry den, bolo by mozne dorucenie aj na SK? Dakujem

PIVO JINAK

Dobrý den, zdravíme z Pivo Jinak a děkujeme za Váš dotaz. Pivní adventní kalendáře rádi doručíme do Bratislavy nebo Bratislavského kraje. Rozšíření na celé Slovensko plánujeme v příštím roce. V případě doplňujících dotazů mě můžete kontaktovat na michal@pivojinak.cz . Děkuji!

Jitka

Dobrý den,
Je možné dohodnout dopravu na jeden konkrétní den ve Vámi uvedeném termínu nebo bude rozvoz určen podle dalších zákazníků? Jednalo by se o odvoz do Milovic.
Děkuji za odpověď.

PIVO JINAK

Dobrý den, Jitko, děkujeme moc za Váš dotaz. Napište nám prosím, o jaký termín budete mít zájem a budeme se snažit maximálně přizpůsobit naše rozvozy :) Do okolí Milovic pojedeme minimálně 2–3× v rámci těchto termínů (pravděpodobně brzy ráno nebo později odpoledne/večer). Jsem si jistý, že vyhovující termín nalezneme. Děkuji ještě jednou – klidně nás můžete kontaktovat i na info@pivojinak.cz. Michal z Pivo Jinak

Tomáš Čapka

Piva jsou pouze třetinky,nebo 0.5 l

PIVO JINAK

Dobrý večer, děkujeme za dotaz. Pivka jsou všechno třetinky, jinak by byla krabice moc těžká a nedala se unést. Děkujeme!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru