Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bezbolestné odstranění kruhů nebo váčků pod očima

Vermione Clinic Praha - Vinohrady  (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Alena Hofmanová

Dobrý den, jsem po operaci spodních víček, ale vačky zůstali, teď i jizvy, což mě trápí. Sama provádím mikrojehlickpvani, jaká látka způsobí jejich odstranění? Není to věci tuku nebo lymfy? Vás zákrok stoprocentně pomůže jejich odstranění? Díky.

Vermione Clinic

Dobrý den paní Hofmanová,

děkujeme za váš dotaz. Vše záleží na současném stavu kůže. Mohu vás poprosit, pošlete mi prosím na email obchod@vermioneclinic.cz informace na jakém zákroku jste byla, jak je to dlouho a ideálně vaší současnou fotografii. Informace předám paní doktorce a ta poté zhodnotí dle stavu zda je nyní ošetření pro vás vhodné. Děkuji Jana Kvardová – majitelka kliniky

Magda Dovhunová

Dobrý den, pomůže metoda i na tmavé kruhy pod očima? Nebo je určena jen na zpevnění kůže? Vrásky ani povolenou kůži zatím nemám, jsem mladá, ale trápí mě velmi tmavé kruhy které se obtížně maskují. Děkuji za odpověď.

Vermione Clinic

Dobrý den,

ano, tato metoda se prování také na tmavé kruhy. Je vždy lepší prvotní konzultace s lékařem, poté lze např. přidat rozjasňující sérum.

Iveta

Dobrý den,
ráda bych se objednala na odstranění váčků pod očima, ale nejsem si jistá výsledkem. Na operaci očních víček se mi moc nechce.

Vermione Clinic

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Metoda je šetrná k ošetřovanému místu a je bez rizika. Výsledek je viditelný po první aplikaci. Pí. doktorka provádí metodu více jak 3 roky metodou mikrojehličkové mezoterapie. Příjemný večer za VermioneClinic

Eva Štajnrtová

Dobrý den, za jak dlouho se může po kůře proti kruhům pod očima na sluníčko? A je metoda skutečně bez jakýchkoliv rizik nebo vedlejších účinků? Jak dlouho již metodu provádíte? Děkuji moc za odpověď.

Vermione Clinic

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Po ošetření doporučujeme prvních 10 dní omezit pobyt na přímém slunci. V ostatních případech použijte ochranné sluneční brýle nebo opalovací krém s ochranným faktorem pf 30 a více. Metoda je šetrná k ošetřovanému místu a je bez rizika. Výsledek je viditelný po první aplikaci. Pí. doktorka provádí metodu více jak 3 roky. Příjemný večer za VermioneClinic

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru