Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Poskládejte si své 4chodové degustační menu od kuchařského objevu roku

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

4chodové degustační menu pro 2 osoby

  • 2× přípitek vínem Rothschild z rodinných vinic ve Francii (à 0,1 l)
  • 2× amuse bouche 
  • 2× předkrm (à 80 g) nebo polévka podle výběru:
    • Tatarák z makrely, rajče, meloun, limeta
    • Šlehaný kozí tvaroh (z farmy Zerlina z Vigantic), jahody, černé olivy, rum 
    • Lisované koleno (maso od jihomoravského řezníka, 48 hodin marinované a poté 24 hodin pomalu pečené), foie gras, marinované vlašáky, majonéza z piva 
    • Gazpacho z červeného zelí, hrubozrnná hořčice, okurka
    • Krém ze sena, uzený špek, pažitkový chleba
    • Zeleninové consommé, broskve, kedluben, fenykl
  • 4× hlavní chod (à 80 g masa v syrovém stavu) podle výběru:
    • Bůček (maso marinované 48 hodin ve 12 druzích bylin a poté 36 hodin pomalu pečené) – 36 hodin pečený bok, trhané rameno, špalda, jablka, Rothschild
    • Kachna – kachní prso, brokolice, višně, granola
    • Králík (od místních chovatelů) – králičí hřbet, konfit ze stehen, polenta, zelí, parmazán
    • Krůta (od místních chovatelů) – krůtí prso, trhané stehno, paprikáš, quinoa, paprika 
    • Svíčková (hovězí maso se nechává zrát 28 až 32 dní, než se začne zpracovávat) – hovězí kýta, slanina, variace knedlíků 
    • Sirloin (hovězí maso se nechává zrát 28 až 32 dní, než se začne zpracovávat) – hovězí roštěná, boulanger brambory, kapusta, kližka 
    • Ryba – ryba dne, cuketa, šafrán, houževnatec, rýže 
    • Variace listových salátů, ovoce, výhonky, sezónní zelenina
  • 2× dezert podle výběru:
    • Chocolate – 6 textur čokolády, sorbet z blond čokolády
    • Jahody s jasmínem – marinované jahody, jahodové meringue, jasmínová esence, vanilková smetana, jasmínová rýže
    • Lesní ovoce – mražený jogurt, paté de fruit, želé, med
    • Květinová zahrada – zmrzlina z fialek, sorbet z bezu, zmrzlina ze slunečnice, čerstvé ovoce, slad 
  • Rezervace: nutná předem na tel. 720 073 448 nebo na e‑mailu rezervace@malekrestaurant.cz
  • Při rezervaci uveďte kód voucheru.
  • Víkendové termíny mohou být obsazeny.
  • Tip: Kvůli vytíženosti restaurace jsou nejvhodnějšími dny pro návštěvu středa až pátek.
  • Menu se může měnit podle aktuální dostupnosti surovin. 
  • Za příplatek je možné zajistit hlídání dětí během vaší hostiny. Rezervace je nutná předem, a to na tel. 774 430 000.
  • Děti mohou také využít dětské zábavní centrum Pohádkové lázně

Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá. 

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 7

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 199 Kč
1 199 Kč
Historické prostory z roku 1712
2. místo v sekci Objev roku v soutěži Zlatý kuchař
3 hvězdy od Zdeňka Pohlreicha

Co říkají hosté Restaurantu Albert Málek? „Tak sem rozhodně musíme ještě jednou!“

Zamilujte si i vy kulinářské umění šéfkuchaře Tomáše Kapouna – kouzlí v Restaurantu Albert Málek****, která je součástí Rožnovského pivovaru. Kromě stovek a tisíců hvězdiček od spokojených hostů nedávno přibyly ještě 3 hvězdy od šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, a to je pochvala, která se cení. Tomáš Kapoun se navíc umístil v soutěži Zlatý kuchař 2018 v kategorii Objev roku na 2. místě

Oba si vychutnáte bohaté 4chodové degustační menu, které si sami poskládáte z nabídky. Vyzkoušíte tatarák z makrely nebo gazpacho z červeného zelí? Jako hlavní chod si dáte marinovaný bůček, kachní prso s granolou, nebo rybu? A samozřejmě nechybí ani přípitek či dezert

Nechte se pozvat do nově zrestaurovaných pivovarských sklepení z roku 1712 a vyzkoušejte mistrovství zdejších kuchařů. Díky nejnovějším technologiím, pečlivě vybíraným surovinám lokálního původu a stylovému prostředí to bude zážitek, na který se jen tak nezapomíná.

„Krásné prostředí, vzorná obsluha a vynikající jídlo (nejlepší flank steak, co jsem kdy v restauraci jedl). Přesně tak, jak to má být.“ – Martin, únor 2019

Tip: Podívejte se na pořad Ano, šéfe!, ve kterém restaurace získala cennou trofej, a přečtěte si další hodnocení spokojených hostů.

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita