
Termín
Platnost do 30. 9. 2019.
V ceně
4chodové degustační menu pro 2 osoby
- 2× přípitek vínem Rothschild z rodinných vinic ve Francii (à 0,1 l)
- 2× amuse bouche
- 2× předkrm (à 80 g) nebo polévka podle výběru:
- Tatarák z makrely, rajče, meloun, limeta
- Šlehaný kozí tvaroh (z farmy Zerlina z Vigantic), jahody, černé olivy, rum
- Lisované koleno (maso od jihomoravského řezníka, 48 hodin marinované a poté 24 hodin pomalu pečené), foie gras, marinované vlašáky, majonéza z piva
- Gazpacho z červeného zelí, hrubozrnná hořčice, okurka
- Krém ze sena, uzený špek, pažitkový chleba
- Zeleninové consommé, broskve, kedluben, fenykl
- 4× hlavní chod (à 80 g masa v syrovém stavu) podle výběru:
- Bůček (maso marinované 48 hodin ve 12 druzích bylin a poté 36 hodin pomalu pečené) – 36 hodin pečený bok, trhané rameno, špalda, jablka, Rothschild
- Kachna – kachní prso, brokolice, višně, granola
- Králík (od místních chovatelů) – králičí hřbet, konfit ze stehen, polenta, zelí, parmazán
- Krůta (od místních chovatelů) – krůtí prso, trhané stehno, paprikáš, quinoa, paprika
- Svíčková (hovězí maso se nechává zrát 28 až 32 dní, než se začne zpracovávat) – hovězí kýta, slanina, variace knedlíků
- Sirloin (hovězí maso se nechává zrát 28 až 32 dní, než se začne zpracovávat) – hovězí roštěná, boulanger brambory, kapusta, kližka
- Ryba – ryba dne, cuketa, šafrán, houževnatec, rýže
- Variace listových salátů, ovoce, výhonky, sezónní zelenina
- 2× dezert podle výběru:
- Chocolate – 6 textur čokolády, sorbet z blond čokolády
- Jahody s jasmínem – marinované jahody, jahodové meringue, jasmínová esence, vanilková smetana, jasmínová rýže
- Lesní ovoce – mražený jogurt, paté de fruit, želé, med
- Květinová zahrada – zmrzlina z fialek, sorbet z bezu, zmrzlina ze slunečnice, čerstvé ovoce, slad
- Rezervace: nutná předem na tel. 720 073 448 nebo na e‑mailu rezervace@malekrestaurant.cz
- Při rezervaci uveďte kód voucheru.
- Víkendové termíny mohou být obsazeny.
- Tip: Kvůli vytíženosti restaurace jsou nejvhodnějšími dny pro návštěvu středa až pátek.
- Menu se může měnit podle aktuální dostupnosti surovin.
- Za příplatek je možné zajistit hlídání dětí během vaší hostiny. Rezervace je nutná předem, a to na tel. 774 430 000.
- Děti mohou také využít dětské zábavní centrum Pohádkové lázně.
Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co říkají hosté Restaurantu Albert Málek? „Tak sem rozhodně musíme ještě jednou!“
Zamilujte si i vy kulinářské umění šéfkuchaře Tomáše Kapouna – kouzlí v Restaurantu Albert Málek****, která je součástí Rožnovského pivovaru. Kromě stovek a tisíců hvězdiček od spokojených hostů nedávno přibyly ještě 3 hvězdy od šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, a to je pochvala, která se cení. Tomáš Kapoun se navíc umístil v soutěži Zlatý kuchař 2018 v kategorii Objev roku na 2. místě.
Tomáš Kapoun strávil většinu své praxe v Anglii. Dva roky vařil ve Vineyard at Stockcross u gurua michelinských kuchařů Daniela Galmische, který 21 let po sobě obhajuje michelinskou hvězdu. Zkušenosti si rozšiřoval kratšími stážemi např. v Le Manoir Aux Quat´Seisons, který se pyšní 3 michelinskými hvězdami. Následovalo 6 let praxe v Bowood, který patří členům královské rodiny, pro které zde i vařil. |
Oba si vychutnáte bohaté 4chodové degustační menu, které si sami poskládáte z nabídky. Vyzkoušíte tatarák z makrely nebo gazpacho z červeného zelí? Jako hlavní chod si dáte marinovaný bůček, kachní prso s granolou, nebo rybu? A samozřejmě nechybí ani přípitek či dezert.
Nechte se pozvat do nově zrestaurovaných pivovarských sklepení z roku 1712 a vyzkoušejte mistrovství zdejších kuchařů. Díky nejnovějším technologiím, pečlivě vybíraným surovinám lokálního původu a stylovému prostředí to bude zážitek, na který se jen tak nezapomíná.
„Krásné prostředí, vzorná obsluha a vynikající jídlo (nejlepší flank steak, co jsem kdy v restauraci jedl). Přesně tak, jak to má být.“ – Martin, únor 2019
Tip: Podívejte se na pořad Ano, šéfe!, ve kterém restaurace získala cennou trofej, a přečtěte si další hodnocení spokojených hostů.
