Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Poskládejte si své 4chodové degustační menu od kuchařského objevu roku

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Rožnovský pivovar

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

4chodové degustační menu pro 2 osoby

  • 2× přípitek vínem Rothschild z rodinných vinic ve Francii (à 0,1 l)
  • 2× amuse bouche 
  • 2× předkrm (à 80 g) nebo polévka podle výběru:
    • Tatarák z makrely, rajče, meloun, limeta
    • Šlehaný kozí tvaroh (z farmy Zerlina z Vigantic), jahody, černé olivy, rum 
    • Lisované koleno (maso od jihomoravského řezníka, 48 hodin marinované a poté 24 hodin pomalu pečené), foie gras, marinované vlašáky, majonéza z piva 
    • Gazpacho z červeného zelí, hrubozrnná hořčice, okurka
    • Krém ze sena, uzený špek, pažitkový chleba
    • Zeleninové consommé, broskve, kedluben, fenykl
  • 4× hlavní chod (à 80 g masa v syrovém stavu) podle výběru:
    • Bůček (maso marinované 48 hodin ve 12 druzích bylin a poté 36 hodin pomalu pečené) – 36 hodin pečený bok, trhané rameno, špalda, jablka, Rothschild
    • Kachna – kachní prso, brokolice, višně, granola
    • Králík (od místních chovatelů) – králičí hřbet, konfit ze stehen, polenta, zelí, parmazán
    • Krůta (od místních chovatelů) – krůtí prso, trhané stehno, paprikáš, quinoa, paprika 
    • Svíčková (hovězí maso se nechává zrát 28 až 32 dní, než se začne zpracovávat) – hovězí kýta, slanina, variace knedlíků 
    • Sirloin (hovězí maso se nechává zrát 28 až 32 dní, než se začne zpracovávat) – hovězí roštěná, boulanger brambory, kapusta, kližka 
    • Ryba – ryba dne, cuketa, šafrán, houževnatec, rýže 
    • Variace listových salátů, ovoce, výhonky, sezónní zelenina
  • 2× dezert podle výběru:
    • Chocolate – 6 textur čokolády, sorbet z blond čokolády
    • Jahody s jasmínem – marinované jahody, jahodové meringue, jasmínová esence, vanilková smetana, jasmínová rýže
    • Lesní ovoce – mražený jogurt, paté de fruit, želé, med
    • Květinová zahrada – zmrzlina z fialek, sorbet z bezu, zmrzlina ze slunečnice, čerstvé ovoce, slad 
  • Rezervace: nutná předem na tel. 720 073 448 nebo na e‑mailu rezervace@malekrestaurant.cz
  • Při rezervaci uveďte kód voucheru.
  • Víkendové termíny mohou být obsazeny.
  • Tip: Kvůli vytíženosti restaurace jsou nejvhodnějšími dny pro návštěvu středa až pátek.
  • Menu se může měnit podle aktuální dostupnosti surovin. 
  • Za příplatek je možné zajistit hlídání dětí během vaší hostiny. Rezervace je nutná předem, a to na tel. 774 430 000.
  • Děti mohou také využít dětské zábavní centrum Pohádkové lázně

Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá. 

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 7

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 199 Kč
1 199 Kč
Historické prostory z roku 1712
2. místo v sekci Objev roku v soutěži Zlatý kuchař
3 hvězdy od Zdeňka Pohlreicha

Co říkají hosté Restaurantu Albert Málek? „Tak sem rozhodně musíme ještě jednou!“

Zamilujte si i vy kulinářské umění šéfkuchaře Tomáše Kapouna – kouzlí v Restaurantu Albert Málek****, která je součástí Rožnovského pivovaru. Kromě stovek a tisíců hvězdiček od spokojených hostů nedávno přibyly ještě 3 hvězdy od šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, a to je pochvala, která se cení. Tomáš Kapoun se navíc umístil v soutěži Zlatý kuchař 2018 v kategorii Objev roku na 2. místě

Oba si vychutnáte bohaté 4chodové degustační menu, které si sami poskládáte z nabídky. Vyzkoušíte tatarák z makrely nebo gazpacho z červeného zelí? Jako hlavní chod si dáte marinovaný bůček, kachní prso s granolou, nebo rybu? A samozřejmě nechybí ani přípitek či dezert

Nechte se pozvat do nově zrestaurovaných pivovarských sklepení z roku 1712 a vyzkoušejte mistrovství zdejších kuchařů. Díky nejnovějším technologiím, pečlivě vybíraným surovinám lokálního původu a stylovému prostředí to bude zážitek, na který se jen tak nezapomíná.

„Krásné prostředí, vzorná obsluha a vynikající jídlo (nejlepší flank steak, co jsem kdy v restauraci jedl). Přesně tak, jak to má být.“ – Martin, únor 2019

Tip: Podívejte se na pořad Ano, šéfe!, ve kterém restaurace získala cennou trofej, a přečtěte si další hodnocení spokojených hostů.

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita