Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Shake2day: rychlá náhrada jídla plná živin ve 3 oblíbených příchutích

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

margot

Chápu-li to správně, všechny 3 výrobky mají téměř stejné složení (sport + syrovátkový protein), ale liší se dávkované množství. jak může 75g, 110g, 160g uvádět stejný text? : "Díky skvělému složení vám jedna porce poskytne 70 % doporučené denní dávky vitaminů, 50 % minerálů, 70 % omega 3/6 kyselin a více jak 100 % antioxidantů (5.000 ORAC). " Jedna věta okopírovaná ke všemu?

Ajdu.cz

Dobrý den, děkujeme za zajímavý dotaz.
Varianta Light (75g) je sestavena tak, aby složení bylo jako lehká snídaně s možným využitím na redukci váhy, zde jsou v menším poměru pouze makroživiny (bílkoviny, sacharidy, tuky) a mikroživiny což jsou zmíněné vitamíny, minerály, omega 3/6 a antioxidanty zůstávají stejné.

Varianta Regular (110g) je sestavena pro běžného strávníka, kde je vyrovnaný poměr makroživin a mikroživin.

Varianta Sport (160g) naopak obsahuje více makroživin a poměr mikroživin je shodný s ostatními.

Tyto produkty jsou sestaveny pro zdravou a rychlou snídaní, proto je právě v tomto produktu více zmíněných mikroživin, aby Vaše tělo získalo tyto potřebné živiny hned na startu dne.

Barbora P

je výrobek vhodný během kojení? díky

Ajdu.cz

Dobrý den, konzumaci v těhotenství nebo při kojení konzultujte se svým lékařem, neboť se Vaše potřeby vitamínů, minerálů a dalších živin, mohou od doporučeného dávkování pro zbytek dospělé populace lišit.

josef bako

Dobrý den ,
Je to vhodné i pro 14 ti letého chlapce v po náročném tréninku.

Ajdu.cz

Krásné dopoledne Josefe, Shake2Day je určen pro dospělé lidi, není určen pro děti. Produkty jsou seskládány tak, aby daly maximum dospělému člověku. Nicméně porce si můžete přizpůsobit dle potřeb jedince. Vše můžete prokonzultovat s naším výživovým poradcem přímo na našem webu ajdu.cz v online chatu.

Jiří Musil

dobrý den, balení je VČETNĚ šejkru ? díky Jirka

Ajdu.cz

Dobré ráno Jirko, akce neobsahují šejkr.

Martin

Dobrý den jen rychlý dotaz sem lenoch číst ale obsahuje mléko nebo mléčný výrobek??

Ajdu.cz

Krásné ráno Martine, varianta Sport obsahuje syrovátkový protein (obsahuje mléčný výrobek). Varianty Light a Regular jsou VEGANSKÉ a tedy zde produkty z mléka nejsou. ;-))

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru