Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Mňam, to si pochutnáte: rolovaná zmrzlina, milkshake i palačinka dle výběru

Cream & Shake Brno - Bohunice  (mapa) 248 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Tereza

Dobry den, voucher na 10 produktu je nutno vyuzit pouze najednou? Neni mozne napr. prijit 5× a vzdy si vybrat dva produkty? Podle vyjadreni majitele a recenzi to vypada, ze je potreba uplatnit pouze naraz. Dekuji

Slevomat.cz

Krásný den, Terezo :) Voucher je situován pro větší skupinu lidí, má pouze jeden kód a proto není možné ho využít několikrát. Pěkný den, Týna :)

Richard Oliva

Dobrý den,
dnes jsem slíbil dceři, že dostane takovou zmrzlinu, jako ještě nikdy neměla a vyrazil jsem s ní přes půl Brna autem do kampusu. Celou cestu trpělivě odpovídám na dotazy, kdy už tam budem? a slibuji dokonalou zmrzku. Po příjezdu na místo nám bylo obsluhou řečeno, že už nic nemá! COŽE? Přál bych vám vidět to zklamání v dětských očích u vašich dětí. Pak jsem si jen díky vám celou cestu domů sypal popel na hlavu, kvůli vaší neschopnosti zajistit suroviny po celou otevírací dobu. Nelze slušnými slovy popsat, jaké věci se mi ještě teď večer honí hlavou, tak vás toho ušetřím. Každopádně to byste si za rámeček nedali. Dík za zkaženou náladu a zklamání.

Cream & Shake

Dobrý den,

velice mě mrzí Vaše zkušenost, celou situaci jsem probíral se směnou.
Když jsem viděl Váš komentář, tak jsem se zhrozil, jak je to možné že není základ na rolovanou zmrzlinu přes den.

Bohužel, je to tak jak Vám řekla směna, vše máme čerstvé včetně základu na zmrzlinu. Obdržel jsem zprávu, že jste dorazil později než 10 minut před zavřením stánku, bohužel to vyšlo opravdu nešťastně, že základ nebyl schván na další den.
Základ se šlehá a aby byl správně našlehaný, tak to trvá okolo 10 minut.
Již jsme změnili otevárací časy pro Vouchery od Slevomatu, aby se to neopakovalo.
Ještě jednou nás Vaše zkušenost moc mrzí.

S pozdravem
Michal Mejtil

Stepan

Dobry den,
upozornenni pro kupujici. V Cream Shake je dvoucleny personal. Presto obsluhuje pouze jedna. Kdyz se zepta co mate za prani a vy se zminite o vouchru ze Slevomatu, sdeli vam, ze mate pockat, nez dodela objednavku. Budiz, vyckate nez dokonci pripravu palacinky, coz rychlosti blesku neni. Kdyz pak jiz konecne chcete svuj voucher uplatnit, pry to neni mozne, protoze dosel koktejjl. V odpolednich hodinach?! Tak asertivne pozadate tedy o nahradu, zamenu koktejlu necim jinym. To pry take neni mozne. Pokud si chce majitel udelat reklamu a ziskat nove klienty, takto se mu to nepodari. Pokud se tam objevite s vouchrem pripravte se na neochotnou obsluhu, pokud tedy vubec objednavku dostanete. Sortiment , ktery jsme chteli vyzkouset a prikoupit i dalsi polozky, ktere nebyly na vouchru. Po tomto jednani jiz nemam chut si u nich cokoliv koupit. Nastesti Slevomat se zachoval vstricne a voucher mi stornoval a jeste se mi omlouval za neprijemny zazitek na teto pobocce, i kdyz oni za nic nemohou.

Cream & Shake

Dobrý den,

Je mi jako majiteli výše zmíněného stánku líto, že jste u Nás měl takovou nepříjemnou zkušenost.
Bohužel, Náš stánek je velice malý a tím pádem máme omezené zásoby a Holkám na směně nevyhovuje, když pracují ve 3 lidech.
Věřím, že holky vždy pracují ve 2 nejlépe jak umí, ale občas je potřeba udělat věci které, neodbavují zákazníky, ale jsou bohužel nutné.
Pokud jste přišel o Víkendu, tak bohužel většina našich dodavatelů nedodává, tím pádem pokud něco dojde na začátku víkendu, těžce se to shání, abychom to ohli zákazníkům dát ve zbytku víkendu, ale snažíme se.
Víkendy v OC Campus Square jsou velice nevyzpytatelné tzn. může přijít 30 lidí nebo 90 lidí za den, pokud je před Vámi někdo kdo uplatňuje Voucher na 10 věcí, tak bohužel to bude trvat, produkty jsou vždy čerstvé vč. těsta/základů na zmrzlinu a milkshake.
Rád bych věřil tomu, že až přijdete příště, přesvědčíme Vás, abyste tento komentář smazal a napsal nový ve zcela jiném duchu, ovšem to jestli přijdete znovu je jen na Vás.

Děkuji mnohokrát
S pozdravem
Michal Mejtil

Marie

Dobrý den.
V jakem miste v Campusu vas presne najdu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie, Cream & Shake najdete v Campusu v části food court. Krásný den, Míša :)

Markéta Nivnická

Když koupím voucher na 10. Lze uplatnit postupně, nebo musím najednou? Předem dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, voucher lze uplatnit najednou. Krásný den, Míša :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru