Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prohlídka atomového krytu 10–Z: nevšední dobrodružství s mapou na vlastní pěst

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
10 - Z Bunker Brno  (mapa) 155 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Filip

Dobry den, a od kdy – do kdy lze tedy v sobotu a nedeli uplatnit voucher s napojem? Oteviraci doba 12h – 19h o vikendu plati? Nebo plati doba, ktera je uvedena u varianty „bez napoje“ – tedy 11.30 do 18.15? Dekuji za upresneni.

10 - Z Bunker

Poslední vstup do muzea je v 18.15 a bar zavírá v 22h v pátek a sobotu, v neděli už v 18h. Bar otvírá v 11 a muzeum 11.30h. Rezervace není třeba.

Filip

Dobry den, prilis nerozumim u varianty „s napojem“ vete: „Voucher lze využít pouze v sobotu a neděli a to z důvodu otvírací doby bistra,“ kdyz se podivam na Vas web https://10-z.cz/mlecny-bar/ – tak zde ctu: „Bar otevírá denně krom pondělí v 12h a má otevřeno nejméně do 19h,“ kde je tedy napsano, ze je otevreny denne a ne pouze o vikendu. Jak to tedy prosim je?

10 - Z Bunker

správná je informace v podmínkách uplatnění voucheru.

Petra Havlíková

Dobrý den,dá se domluvit prohlídka i s průvodcem?Jaká by byla cena a jaký by musel být minimalni pocet dospelych osob?Predem dekuji za odpověď.Havlikova

10 - Z Bunker

Ano, provádíme od 1 návštěvníka a denně krom neděle a pondělí vždy v 19h ale pouze po objednání. Cena je 260 Kč a na slevomatu je myslím teď akce. Hledejte exkurzi do 10z

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru