Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Gargano: 7 – 9 nocí s dopravou + dítě do 11,99 let hradí jen dopravu

4,1 / 5 CK Gargano Itálie (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Andrea Mezihorakova

Dobrý den můžu se zeptat kolik by stál pobyt na týden od 14.8.Ja a můj syn 16. Ale jsem z Otrokovic. Zatím moc děkuju

CK Gargano

Dobrý den,

o kalkulaci si prosím napište na email: gargano@gargano.cz nebo volejte tel. číslo: +420 608 330 419.

Hezký den
CK Gargano

Mgr Lukes

Cena s polopenzi ? 4 dospeli a 1 dite 10 let na pristylku
Kolik je cena ? Dekuji

CK Gargano

Dobrý den,

pro kalkulaci si prosím napište na email: gargano@gargano.cz nebo můžete zavolat telefonicky na číslo: +420 608 330 419.

Hezký den
CK Gargano

Martina

Dobrý den,nabízíte zájezd s dopravou a ubytováním za 3590,–Kč. S tim ze jedno Dítě do 11,99 let je zdarma(při dvou dospělých osob ),plati pouze dopravu za 3500,–Kč.
Stoji tedy pobyt pro dospělou osobu 90,–Kč? Děkuji za odpověď Martina.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, voucher stojí 3 590 Kč, přičemž v ceně je dítě, které má ubytování zdarma a platí jen dopravu 3 500 Kč, kterou hradíte přímo CK. Krásný den, Míša :)

Petra Krauzová

Dobrý den, mohu se prosím zeptat, jakou bych měla nejlépe zvolit variantu, hl. ubytování ? Jela bych sama se 2 dětmi. A je ještě volný prosím termín v srpnu nebo již jen září? Děkuji Krauzová

CK Gargano

Dobrý den,

volný termín v září Vám rádi sdělíme na tel. čísle: +420 608 330 4­19. Máme min. obsazenost v ubytování 2 dospělé osoby, jedno dítě bychom Vám museli počítat jako dospělou osobu.

Hezký den
CK Gargano

klara

Dobrý den, je možné jet 1 dospělá a 2 děti 10 a 7 let a za jakou cenu, prosím?
Kolik hodin trvá cesta? Děkuji

CK Gargano

Dobrý den, podmínkou nabídky jsou minimálně 2 dospělé platící osoby, takže jet samozřejmě můžete, ale jedno dítě bude hradit cenu jako dospělá cena. Druhé dítě pouze za cenu dopravy, cena se liší dle typu ubytování. Cesta trvá cca 18 hodin (1 500 km). Pro kalkulaci můžete kontaktovat přímo CK. Hezký den Ilona Polcarová, Gargano CK

Lucie

Dobrý den, pokud si koupím 2 vouchery do apartmánů, musím uhradit i neobsazená lůžka? Za různé příplatky se hradí na místě v den pobytu nebo až po a dá se platit kartou? Odjezd je z Brna odkud přesně? A kolik hodin trvá cesta? Děkuji za odpovědi

CK Gargano

Dobrý den, ano pokud si zakoupíte zájezd pouze pro dvě osoby, apartmán je čtyřlůžkový, takže doplácíte už jen poplatek 1 500 Kč/1 lůžko/pobyt – doplatek v CK. Poplatky na místě v EUR se hradí v den příjezdu na recepci. Z Brna odjíždíme z Ústředního autobusového nádraží Brno, Zvonařka (ÚAN Brno), Zvonařka 2, stanoviště 28 a 29, sraz 12:30, odjezd 13:00 hod. Před odjezdem Vám zasíláme voucher a pokyny k odjezdu. S pozdravem Ilona Polcarová, Gargano CK.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru