Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ochutnejte trdlo: klasické, s příchutí, plněné zmrzlinou a třeba i s kávou

4,3 / 5 Trdlokafe (18 poboček) Brno  (mapa) 2 245 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Michal Marek

Dobrý den, dotaz k trdlozmrzlo i v těchto podzimních dnech na všech pobočkách bude k dostání?

Slevomat.cz

Dobrý den, Michale, je mi to líto, ale tahle nabídka již není aktivní. :( Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. :) Krásný den, Míša :)

Marie Mejstříková

Dobrý den, cca před týdnem jsem na vštívila Trdlo u Olympia TP – jezdím sem už 2 roky – beru vždy synovi. Tentokrát trdelník skončil v koši – tuhý, bez chutě ??? Změnil ose něco ve výrobě? Mám vouhcer ještě 1 a úplně se jej bojím uplatnit.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie :) To mě velice mrzí, že jste si na trdlu nepochutnali. Pokud máte nějaké připomínky, prosím, obraťte se přímo na poskytovatele na emailu
info@trdlokafe.cz. Děkuji za pochopení a přeji pěkný den, Míša :)

Michaela Maierová

Dobrý den ,musí být voucher vytištěn nebo mohu předložit jen kód v telefonu. Děkuji Michaela M.

Slevomat.cz

Krásný den, Michaelo :) Voucher tisknout nemusíte, postačí Vám pouze kód voucheru. Přeji hezký den, Týna :)

Šárka Mašková

Nedávno jsem byla v Trdlokafé Teplice… Nevím jestli to byla chyba slečny prodavačky ale dostali jsme zmrzlinu v trdelníku za 29,– Takže se voucher opravdu nevyplatí. :/

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko, to se slečna prodavačka opravdu musela splést. :) Cena za trdelník se zmrzlinou je opravdu 109 Kč, takže voucher se vyplatí. Krásný den, Míša :)

Lebel

Dobrý den, ráda bych se zeptala, je v případě voucheru možná u velkého trdla záměna ledového trdlolatté za klasické latté?
Chystám se Karlštejnské vinobraní, kde je někdy zima (déšť) a někdy teplo, takže mě zajímá, zda je možné na místě vybrat dle počasí, vzhledem k tomu, že cena voucheru je stejná a zakoupené trdlolatté je normálně za vyšší částku než „běžné“ latté.
Děkuji a přeji hezký den

Slevomat.cz

Dobrý den, Label, záměna ledového latté za klasické latté je určitě možná. Přeji krásný den, Míša :)

Jitka Kocurová Hrušková

Je možné uplatnit kupon i na pobočce v Opavě a kdy má otevřeno. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, je mi to líto, ale pobočka Trdlokafe v Opavě není. Vám nejbližší pobočky se nacházejí v Ostravě. Krásný den, Míša :)

Sandra

Dobrý den,
to je mi zase rada Míšo ;-)
Samozřejme na facebooku měli napsáno, ze je normálně otevřeno, ikdyž bylo zavřeno a když jsem volala na uvedené číslo, tak (zřejmě) pan manager také nevěděl, ze je zavreno.
Samozrejmě se může stát, ze personál onemocní, ale je treba na to upozornit treba na fcb.

Sandra
před 3 dny
Dnes (úterý 12.8.2019) jsme specielně jeli 30 km do Nové Karolíny v Ostravě abychom využili zakoupené vouchery. Opravdu nepříjemné překvapení pro nás bylo, ze stánek byl zavřeny a nikde ani cedule s důvodem apod. Opravdu neprofesionální chováni. Pokud pri další cestě do Ostravy se nám toto opět stane, budu požadovat vrácení peněz.



Slevomat.cz
před 2 dny
Dobrý den, Sandro, to mě velice mrzí, že jste si nemohli trdlo a ledové trdlolatte vychutnat, jelikož byla prodejna zavřená. :( Až budete mít zase cestu do Ostravy, můžete si ověřit, že je otevřeno na facebookových stránkách Trdlokafe nebo přímo telefonicky. Věřím, že příště již bude otevřeno. Krásný den, Míša :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Sandro, naprosto s Vámi souhlasím s tím, že je třeba upozornit na změnu alespoň na facebooku. :) Jak jsem již psala níže, věřím, že si na trdlu příště již pochutnáte. Děkujeme za příspěvek v diskuzi a přejeme pěkný den, Míša :)

Sandra

Dnes (úterý 12.8.2019) jsme specielně jeli 30 km do Nové Karolíny v Ostravě abychom využili zakoupené vouchery. Opravdu nepříjemné překvapení pro nás bylo, ze stánek byl zavřeny a nikde ani cedule s důvodem apod. Opravdu neprofesionální chováni. Pokud pri další cestě do Ostravy se nám toto opět stane, budu požadovat vrácení peněz.

Slevomat.cz

Dobrý den, Sandro, to mě velice mrzí, že jste si nemohli trdlo a ledové trdlolatte vychutnat, jelikož byla prodejna zavřená. :( Až budete mít zase cestu do Ostravy, můžete si ověřit, že je otevřeno na facebookových stránkách Trdlokafe nebo přímo telefonicky. Věřím, že příště již bude otevřeno. Krásný den, Míša :)

Irena Soukupová

Reakce na odpověď při hodnocení – je vidět,že Vám na kvalitě záleží. Bylo to 8.8. v HK, slečna byla příjemná,bohužel to dopadlo takto. Děkuji za nabídku náhrady, ale trdlozmrzlo nás celkově nijak nenadchlo.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ireno, děkujeme za příspěvek v diskuzi. Pokud chcete přidat hodnocení tak, aby si ho přečetli i ostatní zákazníci, stačí vše napsat do kolonky „hodnocení“. Hezký den, Simča :)

Lukáš

Dobrý den, zakoupil jsem si voucher na trdlozmrzlo a jel ho dnes (4.8.) uplatnit na pobočku v Ostravě na ulici Rudná (Shopping Park). Když jsem tam v 15 hodin dorazil s tím, že mám přes Slevomat voucher, tak mi bylo obsluhou řečeno, že již trdlozmrzlo nemají a mám přijít v jiný den. Chápal bych, kdybych přišel třeba hodinu před zavírací dobou a produkt neměli, ale tady to bylo hodin pět před zavíračkou. Takže jsem velice zklamán, neboť jsem zbytečně absolvoval cestu a objednávka předem není možná, aby se člověk vyhnul dalšímu zklamání z nedostatku trdlozmrzla.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši, to mě velice mrzí, že jste vážil cestu a trdlozmrzlo nebylo k dostání. :( Je o něj velký zájem a tak se někdy může stát, že je již vyprodané. Věřím, že příště už si na něm pochutnáte. :) Krásný den, Míša :)

Anezka N.

Dobry den,
skutecne se ta zmrzlina velmi rychle se roztece. Vanilkova v Brne. Nastesti jsem uz byla poucena ze zdejsiho hodnoceni a o kelikem jsem si rekla hned. Jako chutne, ale za tu cenu, ze zmrzlina protoce do kelikmu a hned se rozpousti.. Mela jsem cele ruce olepene..Voucher jeste nebyl uplatneny tak hodnoceni a upozorneni pro dalsi, at poprosi o kelimek..a maji papirove kapesnicky ci ubrousky prichystany u sebe.

Slevomat.cz

Dobrý den, Anežko, čím je tepleji, tím se zmrzka rychleji roztéká. :) Nejdůležitější ale je, že Vám chutnala :) Krásný den, Míša

mmm m

Dobry den,
Obsluha si vzala.ze SMS cislo posledni trojcisli..je to tak v poradku?

Slevomat.cz

Dobrý den, nemusíte se ničeho bát, je to tak v pořádku. Krásný den, Míša :)

M.

Dobrý den, jak je možné, že např. v Campusu stojí trdlozmrlina v malinovém trdelníku 99 Kč a zde je jako původní cena 109 Kč?

Slevomat.cz

Dobrý den, v Campusu mají na trdelník akci, proto tam stojí 99 Kč. :) Obvyklá cena je 109 Kč a u nás na Slevomatu ho koupíte za 89 Kč. Krásný den, Míša :)

Eva Sevcikovi

Dobrý den,

dcera si zakoupila několik voucherů na trdelníky s kávou. Uvažuji, že bych ochutnala s ní, zajímá mne ale – máte venku před stánkem k dispozici i stoly a židle nebo je nutné odpochodovat s plnýma rukama? Chystáme se navštívit pobočku Ostrava, ul. Jantarová.

Trdlokafe

Dobrý den, bohužel, tato pobočka nemá posezení. Přejeme pěkný den, Vaše Trdlokafe

Marcela

Možná je to pochoutka, ale na TRDLE si akorát vylámete zuby:-) Tak se totiž nazývá ta dřevěná či kovová palička, na kterou se namotává těsto. Raději si počkám na příští nabídku až budu moci ochutnat i vaše TRDELNÍKY.

Trdlokafe

Dobrý den, děkujeme za příspěvek, máte do jisté míry pravdu, nicméně trdo je i ustálené lidové označení pro trdelník, takže se o zuby nemusíte bát a můžete sj pochutnat :-) … Přejeme krásný den, Vaše Trdlokafe

Marcela Minaříková

Je to spíše ustálené lidové zkomolení názvu:-) Na Valašsku odjakživa trdelník, rozšířený k nám v 17.stol. z Rumunské Transylvánie a Maďarska. Tím nechci nijak znevažovat vaše výrobky, jistě máte chutná trdla, ale až si přijdu k vám pochutnat, dám určitě přednost trdelníku:-) Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru