Telecí pastrami v ciabattě (100 g), majonéza, dijonská hořčice, nakládaná okurka a rukolový salátek
Velkopopovický Kozel Černý (1 dl)
První chod
Steak z lososa (100 g), máslové tagliatelle s koprem a citronovou kůrou, karotkové pyré, cukrový hrášek, marinovaný fenykl, ředkvička a omáčka z mušlí
Pilsner Urquell 12% tankové (1 dl)
Druhý chod
Grilovaný hovězí flank steak (100 g), rané brambory se slaninou, hrášek, shitake, salátek a omáčka ze zeleného pepře a brandy
Volba sládků (1 dl)
Omezení
Voucher je možné využít v sobotu nebo v neděli od 11:00 do 23:00.
Telecí pastrami v ciabattě (100 g), majonéza, dijonská hořčice, nakládaná okurka a rukolový salátek
Velkopopovický Kozel Černý (1 dl)
2× první chod
Steak z lososa (100 g), máslové tagliatelle s koprem a citronovou kůrou, karotkové pyré, cukrový hrášek, marinovaný fenykl, ředkvička a omáčka z mušlí
Pilsner Urquell 12% tankové (1 dl)
2× druhý chod
Grilovaný hovězí flank steak (100 g), rané brambory se slaninou, hrášek, shitake, salátek a omáčka ze zeleného pepře a brandy
Volba sládků (1 dl)
Omezení
Voucher je možné využít v sobotu nebo v neděli od 11:00 do 23:00.
Zajděte do restaurace Kulaťák na vychytané menu s ještě vychytanějším pivním párováním. Každý ze tří chodů doprovodí sklenka plzeňského piva. Ochutnáte černé a tankové i aktuální Volbu sládků – v červenci je to Svrchně kvašený Sunny Ale, v srpnu se nechte překvapit.
Víkendová akce: Menu s pivním párováním se podává pouze v sobotu a v neděli.
Zdejší kuchaři vaří českou klasiku v moderním až nadčasovém pojetí. Získali certifikát Czech Specials, ale největším důkazem spokojenosti jsou úsměvy hostů. Usaďte se i vy uvnitř restaurace s typickou „pivařskou“ atmosférou nebo na venkovní zahrádku a nechte si chutnat!