Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

519 Kč za večeři pro 2 v Pizza Coloseum v původní hodnotě 961 Kč. Masíčko, těstoviny, dezerty i víno se slevou 45 %.

4,2 / 5 Pizza Coloseum Brno  (mapa) 288 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
bára

Nevím jak pan placatej,ale já ten dojem nemám.Cena mi přijde normální a ten syndrom prázdného podniku taky není pravda.Několikrát jsem tam byla svědkem a ne jenom víkend,že nebylo volno a nenašel se ani stůl pro dva.Chodí tam i spousta cizinců a odcházejí spokojení.Pokud chce někdo tuto pizzerii pošpinit,tak si bude i vymýšlet .Můj názor je ten,že se nemůsíte čeho bát.

placatej

neschopnej pizzař, neasertivní obsluha, nechutně předraženo, syndrom prázdného podniku, to vše mne nutí dát palec dolů. poměr cena/kvalita = jedna z nejhorších pizzerií v brně

hmm

Zaujimave, ze len jeden clovek sa tu stazuje dookola a nikto iny…mozno ked bol na veceri, tak bola chyba niekde medzi jeho zidli a stolem…

ty

Tak si myslim že ten „kydanec“ bude jedno z těch prsíček s trochou grilovaný zeleniny vespod…

Eva

Dobrý den, nikde jsem si nevšimla, odkdy dokdy se voucher může uplatnit – je to nějak omezené? děkuji =)

No, jen doufám, že ten kydanec na fotu nemá nic společného s onou „brutalissimo­ExtraEpicilas­simo“ sváčou (večeří).

Dita

chtěla jsem se zeptat zda ty tři druhy masa jsou dány jako hlavní chod pro dva na jeden talíř ( pro každého) stou zeleninou? diky moc

Lucka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jakým způsobem mi bude voucher zaslán? Nikde po mě nechcete uvézt adresu, takže emailem? Moc děkuji

Coloseum Team

Je možné poukaz využít v celém rozsahu provozní doby Pizza Coloseum – tím myslíme, že i v době podávání obědů.Skladba pokrmů je však pevně dána tuto nelze měnit. Děkujeme

Jirka

Dobrý den, je možné, aby na tento poukaz mohlo jít jako třetí osoba dítě, které by ochutnalo od nás jen to, na co by mělo chuť?

Martin

…prostě za váš voucher dostanete položky které máte vypsány v detailech slevy a jestli to spořádáte sám, s partnerkou nebo patnácti kamarády je snad úplně jedno. Když si v restauraci koupíte oběd, taky se obsluhy ptáte jestli může dítě ochutnat?

Jitka

Chtěla bych se zeptat jak je to s tím heslem „slevomat – večeře pro dva". Ráda bych dala tuto večeři pro dva někomu jako dárek, ale proč by ten dotyčný měl vědět, že je to právě ze slevomatu.

slevomat

Paní Jitko, samozřejmě můžete dát tuto slevu někomu jako dárek, na voucheru totiž nikde není napsáno, že jste kupovala ze slevomatu :-)

Jitka

Měla jsem na mysli helso při rezervaci den dopředu.

Pavel Dospěl

Pizza Coloseum. To je synonimum pro naprosto skvělé italskí jídlo. Pracoval jsem v Italii přes pul roku, tudiz jsem potom mohl srovnavat italska jisla primo v italii s jidly, ktere vaří tady u nás v ČR. Mužu potvrdit, že Coloseum italská jídla opravdu umí a pro mě naprosto oblíbené těstoviny All'arrabiatta jsou dokonalé. Proto bych se chtěl zeptat, zda si těstoviny mohu vybrat sám, nebo jsou dané pokrmy.
Děkuji a přeji spoustu tak spokojených zákazníků, jako jsem já!

Lukin

to jste se v Italii musel stravovat v hodne spatnych podnicich ( i takove tam jsou, jako vsude)
moje zkusenost…mrazene nechutne krevetky, cervene vino vytazene z lednice, testoviny nedovarene (putovaly do kuchyne, omluva zadna, ani snaha nejak to napravit)…nevermore

Eva L.

Dobrý den,
v nabídce je sice večeře pro dva, můj dotaz zní , můžeme přijít místo na večeři na oběd? Děkuji za informaci a moc zdravím.

Monika

Párkrát jsem u Vás v poslední době byla na poledním menu (cca 4× 3 týdny) a nemůžu si stěžovat. Je jasné, že nikdy nic nebude na 100%, ale poměr cena/výkon u mě – v pohodě. Personál je OK. Jídlo taky. Cena taky :) a je u Vás příjemně. Takže voucher kupuju. Když umíte meníčka, tak určitě i jídlo z jídelního lístku… A doufám, že i partner bude u Vás spokojen.

slevomat

Paní Moniko, na 100% s Vámi souhlasím, s touto restaurací jsme ani my neměli žádný problém. Jídlo nám chutná, pití též, obsluha příjemná, tak co víc si přát:-)

Coloseum team

Odpověď na poslední dva dotazy: Jistě můžete přijít i ve 3 jen je to nutné při rezervaci personálu sdělit, aby bylo vše řádně připraveno. Jde voucher využít i v odpoledních hodinách ale zase při rezervaci nutno upozornit personál. Náš záměr bylo připravit něco na klidné posezení v každodenním shonu, proto asi nejlépe večer avšak určitě se přizpůsobíme příáním našich klientů

Alena

Dobrý den, Vaše nabídka se mi moc líbí, ale nejsem místní a v Brně pobývám jednou za čas pracovně. Můj dotaz tedy zní, zda je možné voucher na „večeři“ pro dva využít i na např. pozdní oběd v odpoledních hodinách?

Denisa

chci se zeptat, je možné přijít ve 3?

Radka

Zdravím,

měla jsem odpor k českému pojetí těstovin, dokud jsem nenavštívila právě Pizza Coloseum. Jedna věc – nejím mořské plody a nejím houby, ale nakonec jsem si vybrala pappardelle s krevetami, chobotnicí a hlívou ústřičnou v jemné vinné omáčce. Bylo to lehké a famózní.

Podruhé jsem tam nadšená vzala přítele a vše probíhalo stejně, servírky i číšníci byli milí a zdvořilí, po těstovinách jsme si dali ještě tataráček, což byl asi nejlepší tatarák, který jsem v Brně jedla.

Mimoto, voucher do řetězce PC dává k předplatnému i časopis Apetit, takže nevím, proč nevěřit minimálně jim.

Děkuju Pizza Coloseu za opravdu úžasný italský zážitek a můžete se na mě zase těšit:)

lukas

jednou sem si tam dal pizzu s krevetami a byly to takove ty male mrazene s chuti asi jako file ze skolni jidelny…nevermore…

Coloseum Team

Je potřeba respektovat podmínky, za kterých celá akce probíhá. To na vysvětlenou pro " eva pomelo"Ono kritizovat „něco“ na což jsme přistoupili při sjednávání obchodu nám připadá poněkud divné… Možná by bylo lepší hodnotit např. zda akce, které pro Vás připravujeme Vás oslovují či ne atd.
Děkujeme za Vaše hodnocení Vás Coloseum Team

eva pomelo

dostala jsem od příbuzného voucher a šla s dítkem na pizzu, ani nevíte jaké bylo mé překvapení gdyž jsem se dozvěděla, že víno které bylo k pizze si nemůžeme odnést? Byli mi řečeno, že pokud chci víno, tak si musím vzít i pizzu přez ulici.
Moc hezký, já byla autem takže jsem pít nemohla a dítě cestou domů pobrekávalo, že chtělo sedět v restauraci a užívat si, ne se cpát pizzou doma. Taky mi z toho přístupu do smíchu nebylo. Navíc mi slečna při protestech řekla :„smůla“ byla milá, jak kyselej déšt.
Krásně jsme si zkazili celej den.

Lukas

Problém je v tom, že (tedy pokud se dobře pamatuju) přímo v podmínkách slevy bylo, že si není možné víno odnést. V samotném voucheru to pak uvedeno není (mám ten stejný).

slevomat

Vážení přátelé, každému je přeci jasné, že nikdy a nikde nebude spokojeno 100% zákazníků. Pokud se Vám nabídka líbí, můžete se přesvědčit na vlastní kůži a udělat si tak vlastní názor..:-)

Lukáš

Jak jsem tu už psal dříve. S tímto podnikem jsem 2 ze 3 návštev nebyl spokojený.

Aida

Můžu se zeptat proč – omlouvám, se ale dřívější kometáře jsem nečetla…Mám už jeden voucher a chtěla jsem jej přikoupit i pro známé – tak teď váhám

Nikola

také by mě zajímalo proč, tuto restauraci navštevuji cca 4 roky tak jednou za dva mesice a jeste se mi nestalo ze bych nebyla spokojená. (snad jen jednou zlobil platebni terminal, ale to dle meho nazoru neovlivnuje kvalitu restaurace)

Radim

je trochu nefer napsat byl jsem nespokojen a nenapsat proc.
ja byl v teto pizzerii nekolikrat a nemohl jsem si stezovat, jidlo i obsluha skvele, jen jednou nemeli obe jidla z denniho menu, ale to se stava ve vsech podnicich …
takze za me navstevu doporucuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru