Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní tepování interiéru v textilu i kůži (4–5 h.)

4,1 / 5 Autosklo PSM Praha - Zbraslav  (mapa) 43 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
TZ

Dobrý den,


chtěl bych se zeptat, jestli je možné touto cestou vyčistit 2 fleky od čokolády, které mám na textilní sedačce. Čistící pěnou to zkouším vyčistit i sám, ale zůstávají tam fleky a není to perfektní. 


Děkuji
Autosklo PSM

Dobrý den,
ano, touto metodou jdou vyčistit i fleky od čokolády, pěnové čističe nejsou moc kvalitní, a účinné.

Kateřina

Dobrý den, jak je to v případě větších aut typu VAN, zvyšuje se cena za službu? A co když jsou některé sedačky extrémě špinavé, tzn. od vylitých nápojů.

Autosklo PSM

Dobrý den,
u větších aut typu Suv, Offroad‎, Mpv, Multivan, apod. se cena v rámci této akce nezvyšuje. Za extrémní znečištění nepovažujeme např. vylité nápoje typu cola, káva , dětské jupíky apod. takže nic doplácet nebudete :-), doplácela by jste v případě, že by byl interiér znečištěn např. zvířecími výkaly apod.
Děkujeme za dotaz

David

Dobrý den, potřebuji především napustit kůži tukem (zánovní auto,není potřeba kůži příliš čistit). Je to to, co nazýváte napuštění vitamínem? Dále potřebuji auto uvnitř vyčistit (drobky mezi sedadly a řadicí pákou apod.) Je toto také v ceně? Mohu sedět někde, kde na vozidlo uvidím? (budu mít s sebou práci)
děkuji a v případě kladných odpovědí jsem zakrátko u Vás

Autosklo PSM

Dobrý den,
sedačky tukem nenapouštíme, sedačky se vyčistí, a napustí vitamínem, a impregnací spec.přípravkem od firmy Sonax. Program zahrnuje kompletní vysátí interiéru, včetně ošetření plastů, apod. Dále na vůz si můžete samozřejmě u nás počkat .

Pavel Bezděk

Dobrý den,
platí tato cena i na Ford Galaxy?

Autosklo PSM

Dobrý den,
Ano, tato cena platí i na vůz Ford Galaxy .

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru