Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Permanentka na 3 nebo 10 vstupů do Jungle centra

4,4 / 5 Centrum JUNGLE Olomouc  (mapa) 91 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Štěpán

Dobrý den,

mám stejný „problém“ jako paní Lenka. Chtěl jsem se zastavit se 3 dětmi, ale při Vašich podmínkách – pro každé dítě samostatnou pernamentku to již není výhodné. Snad příště…

Lenka

Dobry den, opravku kdyz vas chci navstivit dvakrat pokazde s 5 detmi, tak nemohu koupit jeden voucher pro 10 vstupu? Nesmyslna podminka samostatnych vstupu pro kazde dite vas pripravuje (dle meho nazoru) o hodne zakazniku… ;-)

Jungle

Dobrý den. Vaší rady si velmi vážíme. Na druhou stranu pravidla máme nějak domluveny a nebudeme je v průběhu akce měnit. Takže opravdu každé dítě musí mít svoji vastní permanentku.
Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že i tak je nabídka zajímavá.

Pavla

Když se u vás zdržíme déle, než hodinu a půl, kolik budeme doplácet? Daly by se na tři hodiny strávené u vás využít dva vstupy z permanentky? Dě­kuji

Jungle

Dobry den. Po hodine a pul budete doplacet jako normalne 25 kc za kazdou zapocatou pulhodinu a dite. Samozrejme je mozne po prvni hodine a pul vyuzit dalsi vstup z voucheru k prodlouzeni pobytu az na tri hodiny. Budeme se na vas tesit. Hezky den.

Pavlína Kratochvílová

Krásný den, mohu se prosím zeptat nejsme z Olomouce a kdybychom zakoupili jednu pernamentku mohou na ni jít dvě děti abychom to stihli vybrat?Děkuji vám.

Vaše Jungle

Opravdu každé dítě musí mít svoji vlastní permanentku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru