Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Wellness pobyt na romantickém zámku v Polsku: polopenze, relax i sport

4,5 / 5 Zámek Kliczkow Polsko (mapa) 54 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jarda.

Dobry den, je moznost s nekym domluvit i kytice a nejakou hezkou mistnost na zamku kde by bylo mozne ppzadat pritelkyni o ruku? :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Jardo, nejleoší bude, když se v tomto případě spojíte přímo se zámkem na emailu recepcja@kliczkow.com.pl nebo telefonním čísle +48 75 734 07 00 a domluvíte se přímo. Krásný den, Míša :)

A.butkova

Dobrý den, ubytování je přímo na zámku Kliczkow ?Jaká cena je pro 1 osobu+ dite 10 let( 1 pokoj)..
2 pokoj: 2 osoby +dite 4 roky ( manželská postel)…zajistit pokoje vedle sebe( hlídání deti)
…termín 20.8–22.8

 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, ubytování je přímo na zámku Kliczow. Ve Vašem případě stačí zakoupit dva vouchery. :) Jeden pro Vás a dítě a druhý pro další 2 dospělé a další dítě. Děti od 4 do 11,9 let doplácí na místě 60 PLN / noc na přistýlce s polopenzí. Přistýlku je nutné ověřit si přímo u partnera. Stejně tak zajištění pokojů hned vedle sebe je třeba si přímo s partnerem domluvit na e‑mailu zamek@kliczkow.com.pl nebo na telefonním čísle +48 75 73 40 700 (případně koncovky 701 a 702). :) Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Krásný den, Míša :)

Míša

dobrý den, je možné přes slevomat ověřit námi požadovaný termín? (29.7. – 1.8.2019) Do jiného se nevejdeme a zatím váháme… případnou rezervaci přímo poté snad zvládneme :-)
 děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Míšo, poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity. :) Vámi zvolený termín je v tuto chvíli volný. Stačí ho tedy v kalendáři u varianty „Všední dny“ na 4 dny zvolit, zakoupit a 29.7. vyrazit. :) Zakoupením voucheru je automaticky vytvořena závazná rezervace termínu a hotel již není třeba dále kontaktovat. Krásný den, Míša :)

Ševčíkovi

Dobrý den,
rádi bychom v říjnu do zámku Kliczków se dvěmi dětmi – 10 a 13 let…
Píšete, že je možná pouze jedna přistýlka… Jak to udělat, ať neplatíme 2 pokoje za plnou cenu… Nebo by šly domluvit 2 přistýlky či slevu pro děti za 2 pokoje? Termín: 25.10. – 30.10. na 3–5 nocí… Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, bohužel do jednoho pokoje se vejde jen jedna přistýlka, není tedy možné přidat další. Nejlepší bude, pokud se s hotelem domluvíte individuálně ještě před zakoupením voucheru na e‑mailu zamek@kliczkow.com.pl nebo na telefonním čísle +48 75 73 40 700 (případně koncovky 701 a 702). Rezervace probíhá v cizím jazyce. Pokud s ní máte potíže, rádi vám pomůžeme na e‑mailu podpora@slevomat.cz. Krásný den, Míša :)

Iveta PACINOVÁ

Dobrý den. Měla bych zájem o nabízeny welnes jen mi nevyhovuje termín. Potřebovala bych 15–17.8.2019.Dekuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera na e‑mailu zamek@kliczkow.com.pl nebo na telefonním čísle +48 75 73 40 700 (případně koncovky 701 a 702). Rezervace probíhá v cizím jazyce. Pokud s ní máte potíže, rádi vám pomůžeme. Zašlete nám název hotelu s preferovaným termínem na e‑mail podpora@slevomat.cz. Nebo při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři. :) Pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru