Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

10 nebo 15 čerstvých chlebíčků Exclusive od Lahůdek JITŘENKA včetně krabice. Velké porce, kvalitní suroviny a výborné kombinace chutí!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Katerina Kovarova

Dobrý den, podle jednoho z příspěvků je jedno, že bych si vyzvedla chlebíčky v pátek, do soboty odpoledne v pohodě v lednici vydrží, je to tak? Děkuji a přeji krásný den

Martin

Dobrý den. Ano, je to tak. Z vlastní zkušenosti se mohu zaručit, že chlebíčky opravdu budou stále čerstvé a chutné. Dostanete je perfektně hygienicky balené a připravené ke konzumaci na sobotu. Při zachování chladících podmínek (lednice) uvidíte, že v sobotu při konzumaci budete přemýšlet, zda jste si chlebíčky nevyzvedla právě před chvilkou. :)

Michaela

Nemám dotaz, jen pochvalu a poděkování za tuto akci … dobrůtky z Jitřenky jsou vždycky super :-) Už se nám doma na chlebíčky sbíhají sliny :-)

Martin

Dobrý den. To mě moc těší. Tak věřím, že využijete tuto akci a sliny se vám seběhnou až na exclusive chlebíčku.

Marcela Hankeová

Dobrý den je možné si objednat chlebíčky už na tento pátek. děkuji za odpověd

Martin

Dobrý den. Samozřejmě. Budeme moc rádi.

David Rop

Jak máte otevřeno v sobotu,chlebíčky bych potřeboval na sobotu

Martin

Dobrý den. V sobotu je jediný den v týdnu, kdy běžně otevřeno nemáme. Je však po domluvě šance, že by vám chlebíčky v sobotu někdo u nás vydal. Nicméně mohu se zaručit, (chlebíčky jsou laboratorně ověřeny na záruku až tři dny), že pokud si v sobotu otevřete chlebíčky z pátku, nepoznáte rozdíl. Výroba podléhá přísným hygienickým zásadám a také uskladnění do krabičky je tomu přizpůsobeno. Těším se na vaši odpověď.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru