Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyvolání fotografií v rozměru, který si vyberete

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 1 251 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Kateřina Jáchymková

Dobry den, mam voucher na fotky o rozmeru 10×15, hodily by se mi ale spise mensi 9×13. Slo by to, ze bych voucher uplatnila na objednavku techto mensich fotek? Predem dekuji za odpoved. KJ

Foto Morava

Dobrý den, to v podstatě není problém. Pokud v zakázce objednáte místo formátu 10×15, 9×13, tak Vám je zhotovíme. Pouze doporučuji napsat tuto skutečnost do poznámky, ať je zřejmé, že se nejedná o omyl.

Janak

Dobrý den,když potřebuju vyvolat 200 fotek stačí to nahrát na jednu objednávku a do kolonky woucher napsat oba dva wouchwry.?Děkuji

Foto Morava

Dobrý den, je to přesně tak jak píšete, pouze ty vouchery oddělte čárkou.

Alena

Dobrý den, mám doma ještě prázdná alba na rozměr fotografii 9×13 cm. U vás se již tento rozměr nedá objednat? Děkuji Alena

Foto Morava

Dobrý den, to v podstatě není problém. Pokud v zakázce objednáte místo formátu 10×15, 9×13, tak Vám je zhotovíme. Pouze doporučuji napsat tuto skutečnost do poznámky, ať je zřejmé, že se nejedná o omyl.

Jitka

Dobrý den, bylo by možné udělat filmy z kinofilmu ? Pokud ano, jak postupovat?
Děkuji Jitka

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, v nabídce je možnost vyvolání Vašich fotografií, které nahrajete přes internetovou sběrnu ve třech různých rozměrech, který si vyberete. :) Pokud byste chtěla vyvolat fotografie z kinofilmu, kontaktujte přímo Foto Morava a individuálně se dohodněte přímo s nimi. Krásný den, Míša :)

Zuzana

Dobrý den. Lze fotky vyzvednout v Novém Jičíně. Je zde provozovna Foto Morava ? Díky

Foto Morava

Dobrý den, v Novém Jičíně máme výdejní místa v provozovnách Zásilkovny: https://www.zasilkovna.cz/pobocky?city=Nov%C3%BD+Ji%C4%8D%C3%ADn®ion=442461&do=Toggle . Konkrétní místo si můžete vybrat v posledním kroku před odesláním zakázky.

Jana

Dd, rozumim tomu spravne, ze pokud si objednam zakladni verzi 100 ks fotek, pak ve skutecnosti zaplatim 209+39 za fotky a dalsich 39 az 129 kc podle zpusobu doruceni? dekuji JK

Foto Morava

Dobrý den, v ceně voucheru je zpracování fotografií, uvedené poplatky za doručení se platí zvlášť. Vztahují se pouze k zásilce bez ohledu na počet uplatněných voucheru a fotografií. Tudíž se platí pouze jednou.

Dita

Dobrý den,
bylo by prosím možné si zakoupit voucher na 63 fotografií 13×18 a vyvolat si v této velikosti jen třeba 20 fotografií a zbytek si vyvolat ve formátu 10×15 nebo to nelze?
Děkuji za odpověď.

Foto Morava

Dobrý den, je to sice komplikace, ale domluvit lze vše. Domluvte se na digital@fotomorava.cz .

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru