Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Trvalé odstranění chloupků pomocí IPL na CELÉM TĚLE nebo na vybraných partiích! Až PĚT ošetření pro dokonale hladkou pokožku nejen do plavek.

3,9 / 5 Domyno – Wellness Praha - Lhotka  (mapa) 26 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lenka

Dobrý den,


mám na Vás dotaz, kolik voucherů si musím koupit, pokud bych chtěla celé nohy, ruce a podpaží? A zda nebude problém, pokud jsem světlá s blonďatým ochlupením. 


Předem děkuji za odpověď.
Jana Kočová

Dobrý den, pokud jsou chloupky úplně světlé, tak metoda IPL pro Vás není vhodná. Počet voucherů pro Vás by byl 1 velký a 3 malé.

Kej

Dobry den, chcela som sa spytat, ci pred epilaciou je nutne si chlpky oholit, alebo staci nechat tak a ono to vypada samo. Chodila som totiz na IPLS a vobec to nezabralo, tak rozmyslam nad vasou ponukou, ale nie som si ista, ci to zaberie, tak potrebujem nejake usitenie, ze to nebude len vyhodenie penazi. Dakujem.

Jana Kočová

Dobrý den, chloupky by měly být dlouhé 2–3mm.

Jana

Dobrý den,
pokud to tedy správně chápu, můžu si zakoupit jeden velký voucher za 2999,– a využít ho jen na ty partie, které chci (např. nepotřebuji hrorní ret apod. ale ráda bych podpaží, bikiny, lýtka, možná i paže) – jen se chci raději přesvědčit, že to tak je, jelikož kdybych si tyto partie vybrala každou zvlášť, ve výsledku by to bylo mnohem více peněz, než je „velký“ voucher a pak bych si tedy vybrala pouze některé partie.
Děkuji za odpověď.

Jana Kočová

Dobry den, ano chapete to spravne :).

Eva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné fotodepilaci podstoupit, ikdyž mívám „sluneční vyrážku“, tj. na jaře nebo začátkem léta vyrážku po vystavení části těla na slunci? Popř. jestli je možné vyzkoušet, jestli se vyrážka neobjeví? A dále jestli stačí 1 „velký“ voucher na: lýtka, podpaží, třísla, horní ret, brada? Předem děkuji za odpovědi.

Jana Kočová

Dobry den, vyrazka by nemela vadit. Na uvedene partie staci poukaz za 2999,–.

Jana

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jestli pro epilaci třísel-brazilie je nutné zakoupit si dva poukazy. Na vašich stránkách píšete, že počet opakování je obecně 3 – 6. Nestačil by proto pouze jeden poukaz na pět zákroků? Děkuji.

Jana Kočová

Dobry den, pocet voucheru na danou partii podle tabulky je na 5 osetreni.

RM

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, když jsem muž, kolik voucherů, bych jsi musel koupit na záda a ramena?
 Děkuji

Jana Kočová

Dobry den, pokud budete chtit zada a ramena kupte si 1 velky a jeden maly voucher.

Vladka Sefcakova

dobry den chtela bych se zeptat zda muzu podstoupit ipl aplikaci kdyz kojim?

Jana Kočová

Dobrý den, pokud plně kojíte tak bohužel ne.

Nina

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, kolik voucherů mám zakoupit, pokud bych chtěla epilaci stehen, lýtek, celých třísel, horního rtu a podpaží?
Děkuji.

Jana Kočová

Dobrý den, jeden velký a čtyři malé.
Hezký zbytek dne.

RS

dobrý den, bylo by možné zakoupit „velký“ voucher na celé tělo a použít ho na podpaží, brazílii a část stehen? (v této variantě stehna nejsou, ale zase naopak bych nepožadovala jiné uvedené partie). Děkuji

Jana Kočová

Dobrý den, pro tento případ kdy požadujete pouze podpaží a brazílii, stačí k velkému dokoupit jeden malý voucher a budete mít pokrytu i část stehen.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru