Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

All you can eat v asijské restauraci: sushi, krevety, losos, saláty i dezerty

4,7 / 5 Asijská restaurace Baifu Praha - Michle  (mapa) 593 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Lukáš Horák

Dobrý den, lze uplatnit kod na obou pobockach?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši, tato nabídka bohužel již není aktivní. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne, nebo si vybrat z jiných nabídek, které budou vyhovovat Vašim preferencím. Krásný den, Míša :)

Eli Trojanová

Dobrý den, jsou v nabídce all you can eat nějaké přílohy např hranolky, rýže atd.

Slevomat.cz

Dobrý den, Eli, tato nabídka již není aktivní. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne, nebo si vybrat z jiných nabídek, které budou vyhovovat Vašim preferencím. Krásný den, Míša :)

Lucie Dobiášová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak je to na místě s parkováním?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, o možnostech parkování se můžete informovat přímo v restauraci na tel. 241 404 177. Pěkný den, Honza

Petr Flener

jak mám objednat to samé pro jedno dítě 11 let???
a kolik by to stálo?
děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, pro 11leté dítě zakupte voucher jako pro dospělého. Krásný den, Míša :)

Eva

Ach jo… mé oblíbené running sushi skončilo. Pardon, není to dotaz, jen jsem si tak posteskla. A možná tedy připojím dotaz – vše bude k dispozici celý den? Chodila jsem speciálně na krevety, sashimi a rolky s rukolou a sýrem philadelpia. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, ano vše bude k dispozici celý den =) Nezoufejte můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Hezký den, Simča :)

Jiří Sladký

Dobrý den, je možné objednání rýže nebo třeba hranolek například k nugetkám?

Asijská restaurace Baifu

Pokut chcete s hranolky , není problém 👌

Klara

Dobrý den,
chci se zeptat na voucher pro dítě – mám dítě ve věku 5 a ve věku 2 let. Pro staršího samozřejmě koupím dětský voucher. Ale u mladšího nepředpokládám, že se bude účastnit velkého hodování a tak se ptám, zda i pro něj mám voucher zakoupit, nebo je pro něj možné např. ze stálé nabídky koupit smažené nudle – což je to, co jej určitě uspokojí.
Díky za info.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro, to je skvělé řešení, určitě můžete adekvátní porci pro nejmladší dítě dokoupit na místě :) Pěkný den

Tereza

Dobrý den, je možné případné nedojedené jídlo vzít s sebou?

Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, nedojedeného jídla se spíše vyvarujte. Jelikož se jedná o all you can eat, nelze brát jídlo s sebou. V rámci zamezení plýtvání jídlem vám mohou být účtovány nesnědené porce (v případě, že si objednáte větší množství od jednoho druhu a následně je necháte). Vyhněte se pokutě tím, že nejprve ochutnáte a pak až objednáte větší množství. Pěkný den a dobrou chuť :)

Magician L.

Za nesnědené jídlo se platí?

Slevomat.cz

Dobrý den, v rámci zamezení plýtvání jídlem vám mohou být účtovány nesnědené porce (v případě, že si objednáte větší množství od jednoho druhu a následně je necháte). Vyhněte se pokutě tím, že nejprve ochutnáte a pak až objednáte větší množství.
30 Kč / kus pokuta za sushi
20 Kč / kus pokuta za ostatní jídla
Hezký den, David :-)

Jan Kolář

Dobry den, nabidka se mi libi, taky je pomerne jasna a pripocara, coz je vzdy plus. Jediny dotaz mam ohledne menu. Sushi v nabidce je zde na Slevomatu uvedeno, takze to je super. Nicmen co se tyce zbytku, je nekde k nahlednuti, co je jeste zahrnuto? Uvedeno je „různé druhy masa i zeleninové a ovocné saláty“, coz je dost obecne. Manzelka sushi moc neji, takze si vetsinou bere prave ty veci okolo, ale to je na running sushi. Pokud toto running neni, potreboval bych vedet, co je mozne (pokud mozno konkretne) si krome sushi objednat. Dekuji!

Andrii

Dobrý den!
objednať mužem maximálně 7 druhů jídel, nebo každou novou objednávku mužů měnit zvolené druhý?
 Děkuju

Jirka .

Pro Jardu Koláře:
Ve fotkách v horní části nabídky je vyfocené menu kde si zaškrtáváte. Tam vidíte celou nabídku, je ve druhé části fotek.
Ke Slevomatu – nevím, jestli jsem k tomu přispěl i já, ale začínáte dávat i akce bez naprosto stupidního „časového limitu na žrádlo“. To kvituji s povděkem a objednal jsem pro sebe i přátele.

Jan Kolář

Jirko diky, te fotky jsem si nevsiml. Respektive fotky jsem nezkoumal. To je presne, co jsem potreboval vedet. Jinak jsem Honza a ne Jarda :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, po usazení ke stolu, dostanete kartu, na které jsou vypsány pokrmy i s ilustračním obrázkem a zaškrtáte to, na to máte chuť. :) Například smažené sýrové tyčinky, kuřecí nugety, hovězí maso, vepřové taštičky, čerstvé ovoce dle sezóny, apod. Na celou nabídku se můžete podívat přímo u nabídky ve fotkách. Pěkný den, Míša :)

Dana Peláková

Dobrý den,
je možné v rámci tohoto voucheru si dávat taková jídla, aby se v nich vůbec nevyskytovala rýže? Ptám se kvůli alergii, kdy potíže mohou vyvolat i rýžové nudle, nebo přidání rýžového vývaru apod.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, v nabídce najdete také smažené sýrové tyčinky, smažené sépie, kraba či krevety, bramborové mřížky i kuřecí nugety, různé druhy masa i zeleninové a ovocné saláty. Nebudou chybět ani dezerty dle nabídky, zmrzlina, puding či čerstvé ovoce. Pěkný den

Dan

Dobrý den, takže to není nabídka přímo na running sushi?

Slevomat.cz

Dobrý den, Dane, v restauraci to probíhá takto: Na objednávkové kartě si předem zaškrtáte vše, na co dostanete chuť a to dostanete čerstvě připravené. Objednávat ale můžete opakovaně a neomezeně a sníst tolik dobrot, kolik se do vás vejde! Pochutnat si můžete na různých druzích sushi, dát si smažené sýrové tyčinky, smažené sépie, kraba či krevety, bramborové mřížky i kuřecí nugety, různé druhy masa i zeleninové a ovocné saláty. Nebudou chybět ani dezerty dle nabídky, zmrzlina, puding či čerstvé ovoce. Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru