Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupte do světa kouzel: galerie trick artu a optických iluzí Tricklandia

4,7 / 5 Tricklandia Starý Smokovec  (mapa) 297 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Tomas Gajdečka

Koukám, že komunikace nulová po třech dnech. Škoda, o něčem to vypovídá.

Tricklandia

Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za neskoršie zodpovedanie Vašej otázky, v prípade akýchkoľvek otázok sme Vám plne k dispozícii, na tomto internetovom portáli, prípadne na našej emailovej adrese: info@tricklandia.sk, alebo telefonicky na tel. č.: +421911733840­. S pozdravom Myrec Tricklandia!

Tomas Gajdečka

Dobrý den. Chci se přijet podívat, ale trochu mne odrazují recenze typu „Trochu malé a strašně moc lidí, nedalo se pořádně nikde vyfotit, spousta zaměstnanců všude jen postávala a vůbec nic neorganizovali, aby se lidi mohli v klidu vyfotit.“ Jak se k tomu postavíte ?

Tricklandia

Dobrý deň, budeme sa veľmi tešiť ak nás navštívite.
Náš personál sa snaží byť k dispozícií všetkým návštevníkom a veľmi rád a ochotne Vám pomôže s vytvorením Trick-artových fotografií. Mrzí nás, že sa k Vám dostala práve takáto negatívna reakcia, lebo väčšina návštevníkov odchádza od nás veľmi spokojná s množstvom kreatívnych fotografií a zážitkov, čo si môžete overiť aj v recenziách na ďalších internetových portáloch. Galéria Tricklandia je na rozlohe 500 m2. S pozdravom Myrec Tricklandia!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru