Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

S dětmi do Herolandu: vstup do herního parku se spoustou atrakcí

4,8 / 5 Heroland Úmonín  (mapa) 269 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Heroland

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Super pro deti i dospělé, bylo teplo ale deti se zchladily a dobre vyřadily

Jana
Jen 8 km od Kutné Hory
Ve vybraných hodinách i jízdy na koních
Park funguje od 15. dubna do 15. října
Varianty (3)
Jen 8 km od Kutné Hory
Ve vybraných hodinách i jízdy na koních
Park funguje od 15. dubna do 15. října

„Anooooooooooooooooooo!“ Tak přesně to děti zakřičí, když se jich zeptáte, jestli se jim líbilo v Herolandu.

Aby ne, vždyť je to učiněný herní ráj. V Herolandu najdete velké dětské hřiště, trampolíny, šlapokáry, vodní svět, obří pískoviště, prolézačky, skluzavky, houpačky, pirátský koráb, veliký hrad a nespočet dalších atrakcí včetně jízd na koních ve vybraných hodinách. Nechybí ani ovečky, které si děti mohou pohladit. To vše jen 8 km od Kutné Hory.

Některé atrakce jsou i kryté (pískoviště, vodní svět nebo hřiště s dřevěnými kostkami), takže se tu děti mohou schovat, když počasí nebude přát. A když se budou chtít ochladit? Uprostřed parku je sprška, která jemně fouká vodu. 

Park je otevřený od 15. dubna do 15. října a vy tu můžete být, jak dlouho chcete. Stačí přijít ve všední den s kódem voucheru a vstoupit do světa her, fantazie a dovádění. Za voucher získáte vstup pro celou rodinu

Co je v Herolandu nejlepší? 

To, že tady děti mohou být samy sebou a dovádět. To, co mají doma zakázáno (běhání, skákání po gauči, lezení na skříň…), je v parku povoleno. Vždyť od toho tu všechny ty prolézačky a atrakce jsou!

Otestováno mama blogerkou

Mama blogerka Katy z blogu Mama live s rodinou strávila v Herolandu odpoledne: „Heroland je takové obrovské hřiště. Mně se moc líbilo, že všude po parku jsou rozeseté dřevěné lavičky, některé i se stolečkem a jiné kryté. Můžete se na některé z nich utábořit, a přesto vám děti nezmizí z dohledu, to mi přijde super. Kromě toho, že vy vidíte odevšad na děti, je park dostatečně kompaktní, a tak mají i děti dobrý přehled o všech atrakcích a volných kapacitách  Takže se neženou do vodního světa, když tam vidí frontu na pumpu, a jdou radši pálit po opeřencích.“

Více fotek a celou recenzi najdete v našem magazínu

Hřiště je spíš pro menší děti. Ty, které začínají koketovat s pubertou, už nejspíš tak bavit nebude. Mladší ale budou nadšené, ani se jim nebude chtít domů. 

Jak je to s občerstvením? A co toalety? 

Nebojte, nemusíte běhat do křovíčka. V areálu jsou čisté záchody vybavené nočníkem i dětským prkýnkem. V parku je dostupný stánek s občerstvením včetně alkoholických a nealkoholických nápojů. Na místě je možné zapůjčit deky a polštáře, třeba pro rodinný piknik v trávě. Tak kdy dorazíte? 

Nahoru