Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstup do unikátního Film Legends Musea nejen pro milovníky filmu

4,7 / 5 Film Legends Museum (2 pobočky) Praha - Libeň  (mapa) 1 717 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Monika Štancelová

Dobrý den manžel je voják z povolání vstupné má možnost hradit z FKSP. Je tato varianta možná? A jaký by byl postup při vyřízování. Monika

Film Legends Museum

Dobrý den Moniko, při zakoupení vstupenky na naší pokladně, lze platit pouze hotovostí, nebo platební kartou.

Terezie Pajchlová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, chystáme se sem se sestrou. Je velký fanoušek Captaina Ameriky, chtěla jsem se zeptat, viděla jsem že v Poděbradech je i jeho socha, nachází se i v Praze? Děkuji za odpověď.

Film Legends Museum

Dobrý den, Kapitána Ameriku najdete v obou pobočkách v životní velikosti, ale také v menším měřítku a v různých zpracováních. Budeme se na Vás těšit.

Jana Vojackova

Dobrý den.Je to dostupné i pro vozíčkáře?Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, prostor muzea bohužel není bezbariérový. Není tedy dostupný pro vozíčkáře. Hezký den, Simča :)

Film Legends Museum

Dobrý den Jano, odpověď slevomatu není správná. Poděbradská pobočka je zcela bezbariérová, včetně toalet. Pražská pobočka má bezbariérovy vstup a většinu expozice také. Menší část expozice a toalety jsou umístěny v prvním patře přístupném pouze po schodech. Budeme se těšit na případnou Vaši návštěvu :)

Liba

Dobrý den,
máte vstupenky i pro rodiny (dospělý + děti) Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Libo, takovou variantu na Slevomatu nenabízíme. Pěkný den, Honza

iveta

Dobrý den, jedu na wellness do Poděbrad a ráda bych navštívila muzeum, ale jede s náma pejsek 4,5kg. Je možnost ho vzít sebou, nebo je psům vstup zakázán?

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto, pejsci do muzea nemůžou. Pokud však budete mít psíka v tašce, vstup s ním Vám povolí. Krásný den, Míša :)

Marie Kešelová

Dobrý večer chtěli bychom se jet zítra podívat :) musíme si koupit vstupenky on-line nebo je možné si je zakoupit na místě ? A jak je to s parkováním ? Děkuji Marie

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie, stačí zakoupit voucher. Kód voucheru uplatníte na pokladně. Po jeho předložení obdržíte vstupenku. Pěkný den, Honza

Veronika Janečková

Dobrý den,
Vaše muzeum vypadá velmi zajímavě :) Chtěla bych se zeptat na rozložení exponátů – 1300 je předpokládám souhrnné číslo pro obě pobočky. Kolik exponátů se zhruba nachází v Poděbradech a kolik v Praze? Předem děkuji za odpověď.

Film Legends Museum

Dobrý den, v každém z muzeí je stejný počet exponátů. Ty se ale liší, v každé pobočce najdete exponáty trochu jiné. Za návštěvu stojí určitě obě. Budeme se na Vás těšit!

Ivana Bednaříková

Rodinné vstupné?
Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, rodinné vstupné v tuto chvíli bohužel není k dispozici k zakoupení. Prozatím jsou v nabídce dostupné jen dané varianty. Můžete si však nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, a tak Vám případná další akce, v rámci které bude možné i rodinné vstupné, neunikne :) Přeji krásný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru