Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní 5chodové menu na Žižkovské věži: lanýž, losos, kachní prsa i koktejl

4,7 / 5 Tower Park Praha Praha - Žižkov  (mapa) 406 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jan Bartos

Dobrý den, je v ceně i pití? Chci to jako dárek, tak aby si obdarovaní nemuseli nic připlácet.
 Děkuji

Tower Park Praha

Dobrý den, v ceně tohoto poukazu jsou dva signature cocktaily. Další konzumace pití je účtována zvlášť. Můžete si zakoupit z našeho e-shopu peněžní voucher v hodnotě od 1.500,–Kč a z částky čerpat nápoje. Budeme se těšit na návštěvu. Pěkný den, Alexandra.

Adéla Nespěšná

Dobrý den, když menu zakoupím, je možné se v restauraci domluvit na rezervaci na určitý den?(cca za 2 tydny) Chtěla bych tam vzít přítele přesně na narozeniny, tak aby se pak nestalo, že by mi řekli, že na ten den mají rezervací dost a v ten den to není možné. Děkuji

Tower Park Praha

Dobrý den, rezervace je nutná, a to s dostatečným předstihem – čím dříve, tím lépe. Minimálně ji však proveďte 3 dny předem, a to výhradně přes on-line formulář: http://oblaca-degustacni-menu.rezervujstul.cz/ Přes on-line formulář si také můžete ověřit volné termíny, i ten konkrétní termín na narozeniny přítele. V případě, že se Vám neukáže volný termín, je již obsazený. Krásný den, Aneta.

Dana Kotková

Dobrý den, je v ceně návštěva observatoře? Pokud ano, pak by to dávalo smysl. Protože za stejnou cenu koupíte toto menu v e-shopu Towerparku.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, bohužel vstup na observatoř není v ceně, ale jako zákazník Slevmatu máte po zakoupení nabídky u nás mnoho výhod. Výhody které máte když si voucher koupíte u nás jsou: platnost do konce března 2020 (tedy se jedná o ideální dárek), pokud voucher nevyužije může ho snadno refundovat, máte u nás samozřejmě garance spokojenosti a navíc lze na nákup voucheru použít benefity, které jsou na stravování určené. Hezký den, Simča :)

Dana Kotková

Dobrý den, v čem je nabídka zajímavá a speciálně pro zákazníky Slevomatu? Za stejnou cenu lze koupit přímo na towerpark.cz.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, ano máte pravdu, cena je stejná, ale jako zákazník Slevomatu máte při koupi voucheru výhody, které přímo v restauraci nemáte. Výhody které máte když si voucher koupíte u nás jsou: platnost do konce března 2020 (tedy se jedná o ideální dárek), pokud voucher nevyužije může ho snadno refundovat, máte u nás samozřejmě garance spokojenosti a navíc lze na nákup voucheru použít benefity, které jsou na stravování určené. Hezký den, Simča :)

Jindra

Dobrý den, dostane se k vám bez problémů člověk na invalidním vozíku?

Tower Park Praha

Dobrý den, na horu do veže jede výtah, to je bez problému. K recepci, kde je vstup, se dostanete garážemi z ulice Fibichova (za restaurací Miminoo) a výjdete východem malý kousíček u recepce. Případně Vám cestu k recepci ukáže ostraha v garáži. Hezký den, Alexandra.

Zbynek Kovarik

Dobrý den,

prosím je možné jedno menu upravit pro vegetariána?

děkuji

Kovařík
S pozdravem / Best regards / Mit freundlichen Grüssen
Zbyněk Kovařík
Telefon: +420 371 700 188
Mobile: +420 727 899 408
 Zkovarik@borgers-group.com

Tower Park Praha

Dobrý den,
například telecí vitello nebo kachní prsa, která jsou právě v menu, můžou být z jídel vyjmuty, bohužel nikoliv nahrazeny nebo speciálně vegetariánsky upraveny.
Pěkiný zbytek dne, Alexandra.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru