Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Osvěžení a vyhlídka: Aperol Spritz a vstup do observatoře v Žižkovské věži

4,7 / 5 Tower Park Praha (2 pobočky) Praha - Žižkov  (mapa) 1 242 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Daniel

Zdravím,chci se zeptat objednal jsem tento voucher pro kamarádku a chtěl bych vědět zda mužů sní jít na prohlidku a na aperol, nebo si vše zaplatit zvlášť ? Děkuji za odpověď.

Tower Park Praha

Dobrý den, je to voucher pro jednu osobu, takže zaleží na Vás, zda si budete chtít také něco dát. Pokud budete chtít jít na vyhlídku, tak je potřeba si zakoupit vstupenku na recepci. Přeji hezký den, Alexandra.

Slevomat.cz

Dobrý den, Danieli, v ceně voucheru je vstup do observatoře Žižkovské věže a Aperol Spritz pro jednu osobu. Pokud chcete vyrazit s kamarádkou, zakupte voucher i pro sebe nebo si vstup i drink zakupte individuálně na místě. Krásný den, Míša :)

Tadeáš Kožusznik

Jak dlouho trvá prohlídka.
V jakých intervalech jsou výjezdy na horu.
Můžeme si výjezd rezervovat na určitou hodinu?
 Děkuji

Tower Park Praha

Dobrý den, fronty nebývají, takže v 99% případů stačí přijít a už Vám slečny na recepci ukážou, kde je výtah a vy můžete rovnou vyrazit nahoru na vyhlídku. Prohlídka není časem limitována. Můžete zde být jak dlouho chcete, vlastně tedy do půlnoci. Pak zavíráme :-) jen se prosím podívejte na naše stránky, zda není nějaká uzavírka vyhlídky. Hezký den, Aneta.

Lucie

Dobrý den prosím vstup na Žižkovskou věž je po schodech nebo i nějaký výtah pro invalidy?

Tower Park Praha

Dobrý den, máme pouze výtah. Z recepce pojedete levým výtahem až do 93 metrů, kde se nachází vyhlídka. Hezký den, Aneta.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru