Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rybí karbanátky a paštiky české výroby: makrela, kapr, treska, hejk i pikantní verze

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Olga

Dobrý den,

píšete, že produkty mají trvanlivost 6 měsíců od data výroby. Když bych nyní objednala jako dárek k říjnovým narozeninám, vydrží produkty alespoň do vánoc?

 Děkuji

Rybí dobroty od Helenky

Dobrý den, všechny druhy karbanátků mají trvanlivost opravdu 6 měsíců, ale paštiky mají aktuálně trvanlivost 3 měsíce od data výroby. Veškeré naše produkty zpravidla vyrobíme a velmi rychle prodáme. Dá se tedy říct, že zásilka, kterou od nás obdržíte, bude obsahovat čerstvě vyrobené kousky :-). Neváhejte nám Váš požadavek o co nejdelší trvanlivost připsat do poznámky při objednávce, nebo nás neváhejte po úspěšném vytvoření objednávky informovat emailem info@odhelenky.cz. My ale věříme tomu, že obdarovaný nebude nad našimi lákavými karbanátky váhat a skleničky budou rychle prázdné ;-) Mějte pěkný den a těšíme se na Vaši objednávku.

Kateřina Juřicová

Dobrý den, je možné vyzvednout přímo v prodejně v Havířově? Děkuji za odpověď.

Rybí dobroty od Helenky

Dobrý den, objednávka přes Slevomat bohužel neumožňuje možnost výběru vyzvednutí objednávky v naší kamenné prodejně. Jestliže máte zájem o naše výrobky, neváhejte se na prodejnu zastavit rovnou :-). Veškeré zboží, které máme k dispozici na Slevomatu, je rovněž k dispozici na prodejně. Naše kamenná prodejna je však otevřená pouze dva dny v týdnu, ve čtvrtek a pátek od 9 do 17 hod. Tento pátek, 12.7., bude prodejna zavřená, ale prodej bude probíhat již standardně na farmářských trzích v Havířově na náměstí naproti OD Elán :-). Tak se zastavte ;-) Mějte pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru