Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Krmivo Canine Caviar s alkalizujícím® účinkem pro štěňata i psí seniory

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jitka Čechová

Můj pejsek je boloňáček, má 13let a léčí se s močovým měchýřem, který má plný písku. Pan doktor mám dal granule zn.Hills-urinary care. Pes je nežere,raději hladoví. Po vitamínu C má zažívací potíže,i když mu dávám jen dvě čtvrtiny 1tablety. Pomohlo by mu toto krmení pročistit močák a nebude kyselé,aby to mohl žrát? Děkuji za odpověď.

My-Dog.cz

Dobrý den paní Čechová, vzhledem k problémům s močovým ústrojím bychom vám doporučili krmivo Special Needs, což je veterinární alternativa vhodná právě při takovýchto potížích a máme s ní vynikající zkušenosti. Dále by váš pejsek by měl také pít víc vody – ne minerální, ale obyčejné nebo klidně destilované. Za vznikem krystalů v moči může stát vysoký obsah minerálů v krmivu nebo i ve vodě. Také bychom doporučili podávat konzervy, a to kvůli obsahu vlhkosti. Rádi s vámi probereme detaily, pokud budete chtít. Stačí nám zavolat na telefonní číslo uvedené zde u naší akce.
Děkujeme,
Tým My-Dog.cz

Milena Pardubská

Dobrý den je možné zaslat vzorek granuli?canine caviar jehněčí? děkuji Pardubska

My-Dog.cz

Dobrý den, děkujeme za dotaz, bohužel menší balení než 454 g nevedeme:( Aby byl vidět účinek krmiva, nemá menší vzorek vypovídající hodnotu. Pokud budete chtít, zkuste jedno balení Open Meadow s jehnětem – věříme, že pejskovi zachutná:)
Hezký zbytek dne,
Tým My-Dog.cz

Fritry

Psí krmivo pro seniory? 🤔😁

My-Dog.cz

Pro psí seniory samozřejmě ;)))

Slevomat.cz

Dobrý den, samozřejmě se tím rozumí krmivo pro pejsky jakéhokoliv věku. Senioři, jako tací, mohou ke stravování využít např. nabídky z kategorie „Restaurace a bary“. Krmivo pro domácí mazlíčky k lidské konzumaci nedoporučujeme. :O
Hezký den, David :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru