Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Osvěžte si léto s limonádou LemonApe. Z 1 deci vyždímáte až 0,7 litru

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Libor Havelka

Dobrý den
Vaše sirupy jahoda a malina neobsahují ŽÁDNÝ podíl maliny nebo jahody?
Obsahují pouze vůně?
 dík

lemonape.cz

Dobrý den, Libore,
technicky se nejdná o sirupa, ale o kordialy, protože obsahují méně než 50% cukru. Sirup je výrobek s obsahem cukru vyšším, než 50%. LemonApe obsahuje vždy 57% citronové šťávy, 3–6% dané ovocné šťávy a příslušné přírodní aroma. LemonApe není konzervován a neobsahuje žádná chemická aditiva, pouze přírodní látky.

A proč kromě citronu ostatním ovocem šetříme? Ostatní ovocné šťávy jsou bohaté na fruktózu a ta se metabolizuje v játrech na tuk. Naopak citron je ovoce, které obsahuje nejmenší podíl fruktózy v celé ovocné říši a navíc jeho účinky jsou – navzdory kyselé chuti – na organizmus alkalizující.

Hezký den a díky za dotaz.

Markéta Havlíčková

Dobrý den, sirupy jsou pouze aromatizované na danou příchuť?

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, pokud se ptáte na složení, tak to naleznete zde: Složení: citronová šťáva z koncentrátu, řepný cukr, voda, přírodní aromata, přírodní sladidlo Thaumatin, neobsahuje konzervanty. (složení varinaty LemonApe.) Složení si můžete vždy dohledat po rozkliknutí varianty, v pravém sloupci pod tlačítkem koupit. Hezký den, Simča :)

Pavla

Dobrý den, jakým způsobem balíte zboží? S jakou dopravou máte dobré zkušenosti, aby místo limonády nepřišla hromada střepů?
Děkuji za odpověď,

http://lemonape.cz/

Dobrý den, lahve balíme do speciálních kartonových krabic, které jsou ještě zabaleny v bublinkové folii. Takto posíláme již druhým rokem a měli jsme pouze dva případy poškozeného zboží. To však dopravce vrátil zpět a my jsme jej odeslali znovu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru