Nabídku 2 hodiny soukromí v luxusním wellness & spa mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 hodiny v ráji: privátní wellness & spa s lahví prosecca i miskou jahod pro dva

4,9 / 5 Wellness & Spa U Vinice Pardubice  (mapa) 51 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lenka

Dobrý dne, dá se zaplatit další hodina? Tedy, být ve wellness 3 hodiny? Popřípadě za kolik. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, na prodloužení času v privátním wellness se prosím dohodněte přímo s partnerem na tel. 464 601 862 nebo e‑mailu recepce@uvinicespa.cz. Mějte krásný den, Míša :)

Romana

Dobrý den,chtěla bych se zeptat ohledně platby od zaměstanavate­le…?Zaměstnava­tel proplácí částku 4000,– na dovolenou.Podmínkou je vystavená faktura na zaměstnavatele,kte­rou hned uhradí?Je to možné přes tento portál takto udělat,popřípadě jak?Děkuji Kalousková

Slevomat.cz

Dobrý den, Romano, pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku voucheru bez rezervace termínu a zvolte způsob platby na bankovní převod. Twisto není možné použít pro způsob platby bank
ovním převodem. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“.

V případě platby přes proforma fakturu dojde k úpravě doby splatnosti, není tak třeba uhradit do 2 pracovních dní, jak standardně píšeme. Samozřejmě chápeme, že vyřizování proforma faktury může zabrat trochu času a proto vám na připsání platby výjimečně počkáme týden.

Hezký den, David :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru