Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Wellness pobyt v Žilině vč. polopenze: Moderní hotel s expozicí veteránů

4,5 / 5 Holiday Inn Žilina Západní Slovensko - Slovensko (mapa) 47 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Martin Zaruba

Dobry den,

chtel bych overit tuto informaci „Pobyt se 2 dětmi: příplatek za apartmán 50 € / noc“. Dle predbezne komunikace s recepci hotelu je potreba si na apartman pripatit cca 120Eur… Muzete toto prosim upresnit nebo potvrdit? Moc diky, S pozdravem Martin Zaruba

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine, nevím, na jak dlouho plánujete pobyt, pokud na 3 noci, tak je příplatek 150€ za apartmán dle ceníku. Pěkný den, Míša :)

Janka

Dobry den.

Letní pobyt
2 osoby, 4 až 6 dní (3 až 5 nocí) – Platnost do 31. 8. 2019..­.....Mate prosim volny termin od 19.8 do 27,8.2019.
Spravne som pochopila, po celu dobu pobytu 1 x denne wellness v cene? Na ako dlho? Takze v mojom pripade by to bolo na 6 dni.

Kolko ma stupnov voda v bazene?

Dakujem. Janka

Slevomat.cz

Dobrý den, Janko, ano tento termín je volný, můžete si ho rovnou zamluvit v online tabulce termínů. Wellness je možné využít každý den, neomezeně. Ohledně teploty vody se musíte obrátit přímo na hotel. Hezký den, Simča :)

Antonín Hrbáček

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli je možné termíny v měsíci říjen.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Antoníne, prozatím jsou v nabídce pouze termíny do 31.8.2019. Můžete si však nastavit upozornění na nové nabídky hotelu a tak Vám případná další akce neunikne. Případně můžete zkusit kontaktovat partnera telefonicky na +421 (0)41 5050 100, +421 (0)41 5050 120 nebo e‑mailem na reservations@holidayinn-zilina.sk a domluvit se na pobytu individuálně. Krásný den, Míša :)

Markéta Kalíková

Dobrý den, jen sem se chtela zeptat, jestli nemáte volný termín od 28.6. do 30.6. Dekuji, Nashledanou

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity lázní. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den, Simča :)

Naďa

Proc mi nejde objednat termin 28.6–30.6.? Hotel je obrovsky,neverim je ze plno.

Slevomat.cz

Dobrý den, Naďo, je možné, že je kapacita obsazena jen v rámci nabídky na Slevomatu. Pro individuální pobyt se, prosím, obraťte přímo na hotel. :-)
Hezký den, David

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru