Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Obraz k namalování podle čísel z vaší vlastní fotografie

4,1 / 5 Maluješ.cz Litoměřice  (mapa) 28 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Děti
Storno podmínky
Stefanie Holubářová

Tak teď koukám že akce končí již za 3 dny… Nebo ji pak prodloužíte? Nerada bych ji promeškala, ale nyní to objednat nemohu.
Také se chci zeptat, zda jde poslat třeba 5 různých fotek s tím, že grafik určí která je nejvhodnější? A pokud ano, mám nějak napsat do poznámek že se nejedná o 5 obrazů ale o výběr fotografie?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Stefanie, prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den, Míša :)

Stefanie Holubářová

Dobrý den, do kdy prosím bude možné voucher zakoupit?
Děkuji.
Holubářová

Maluješ.cz

Akce by měla běžet do konce srpna. Voucher platí do konce září.

Alena

Dobrý den, bylo by prosím možné osobní vyzvednutí na vaší adrese v Litoměřicích?

Maluješ.cz

Dobrý den, ano je to možné. Návrh Vám nejdříve zpracuje grafik, poté Vám motiv vytiskneme na plátno a ve chvíli, kdy bude vše připraveno tak Vám dáme info, že si můžete obrázek osobně vyzvednout.

Anna Pospelova

Dobry den, koupila jsem voucer , ale v kosiku na webove strance se mi zobrazuje jenom sleva 690 korun a zbytek 748 korun musim doplatit. Tak jak to funguje?

Maluješ.cz

Dobrý den, dokončete objednávku a my Vám slevu započítáme manuálně. Vy si doplatíte pouze dopravu, kterou jste si zvolila. Hezký den Pavla

Anita

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat zda je možné již z vytisknuté černobílé fotky udělat obraz? Fotografii můžu naskenovat v jaké kvalitě by byl výsledný obraz? Předem děkuji za odpověď

Maluješ.cz

Dobrý den, obecně není scan moc kvalitní. Fotografii by bylo lepší přefotit a potom zaslat emailem na zhodnocení. Hezký den Pavla

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru