Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Italské Lignano: týden v kempu vč. polopenze a koupání v moři i bazénech

4,0 / 5 CK Adrialand Lignano - Itálie (mapa) 131 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petra

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda by případně bylo možné ubytování v mobilhomu pro 2 dospělí + 3 děti (12, 11 let a 10 měsíců) teď v termínu 9.-16.8.? Pokud ano, tak kolik by činila cena? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, již je k dispozici varianta ubytování v karavanu. Krásný den, Míša :)

Pavel

Dobrý den.
Má některá Vámi nabízená varianta vlastní sociální zařízení?
Děkuji Pavel

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, sociální zařízení je společné. Krásný den, Míša :)

Jana

Dobrý den, měla bych zájem o ubytování v termínu od 10.8., jsme 2 dospělí a dvě děti 14 a 2 roky. Jak mám prosím postupovat při zakoupení voucheru pro dítě 2r. , platím jako za neobsazené lůžko a dítě nemá stravu, nebo dítě má také polopenzi ( v ceně neosazeného lůžka 2900,–). Jde mi o to jak mám zájezd zakoupit, aby s námi mohlo dítě na jídlo,nebo to mám chápat tak že bude jís s námi? děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, 1 dítě do 5,9 let bez služeb (lůžka a stravy) má pobyt zdarma (v případě autobusové dopravy hradí 2 200 Kč, nutné nahlásit při rezervaci). Starší dítě je za cenu voucheru. Cena platí při obsazenosti stanu 4 osobami, tzn. při koupi 4 voucherů. Při obsazenosti 2 nebo 3 osobami je nutné doplatit 2500 Kč / neobsazené lůžko.

Ve Vašem případě tedy zakupte 3 vouchery (pro 2 dospělé a starší dítě). Před zakoupením voucheru si ověřte dostupnost na e‑mailu info@adrialand.cz nebo na tel. 542 321 322 (volejte po–pá 9–18, so 9–13). Dále postupujte dle pokynů v sekci „Jak uplatnit“. Případné doplatky pak hrdíte přímo cestovní kanceláři. Krásný den, Míša :)

Eliška

Zdravím, jaká by byla cena při pobytu 2 dospělých a 4 dětí? S polopenzí. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, důležitá informace: Cena platí při obsazenosti karavanu 4 osobami, tzn. při koupi 4 voucherů. Při obsazenosti 2 nebo 3 osobami je nutné doplatit 2900 Kč / neobsazené lůžko. Takže se Vám vyplatí koupit 4× voucher a doplatit dvě děti dle ceníku, který je uveden v nabídce v kolonce děti. Hezký den, Simča :)

Alena Klepperová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdybych si zvolila variantu ve stanu, tak na čem se tam spí a kolik by mě vyšel termín 31.8.-1.9 pro 2 dospělé a dítě 3 roky,případně kolik voucherů musíme zakoupit a kolik volných lůžek doplatit dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, ve stanech se spí na nafukovací matraci (je zde klasická přikrývka i polštář). :) Cena platí při obsazenosti stanu 4 osobami, je tedy zapotřebí zakoupit 4 vouchery a celý stan budete mít pro sebe. :) Krásný den, Míša :)

David cervenka

Dobry den, zaujala me vase nabidka.mel bych zajem o mobilheim 27.7.-3.8.pro dve dospele osoby a dve deti (6 a 9 let). Muzete mi prosim napsat jaka by byla finalni cena? Dopravu mame vlastni.dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Davide, tento termín je v tuto chvíli stále volný. :) Cena by pro Vás 4 byla 21 960 Kč (5 490 × 4). Dítě od šesti let je za cenu voucheru. Dále je třeba počítat s povinným příplatkem za závěrečný úklid 390 Kč a vratnou kaucí 2 000 Kč (80 EUR)/mobil­home/pobyt (hrazeno na místě). V ceně není cestovní pojištění, které si můžete dokoupit v CK. Krásný den, Míša :)

Jedličková

Dobrý den, ráda bych mobilheim pro 4 osoby, je možné si tento voucher koupit když jsme 4 dospělí a 1 osmileté dítě? Nepotřebujeme postýlku, vyspí se Mezi námi… spíš zdali je to možné? A pokud bychom chtěli přikoupit autobus zda by se počítalo se sedadlem pro něj? Je to fajn nabídka jen je škoda, že není možnost 5 osob… děkuji Za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, bohužel jsme s touto variantou v nabídce nepočítali. :-(
Pro Vaše pohodlí se můžete obrátit přímo na CK, která zájezd pořádá. Jistě Vám rádi sdělí veškeré možnosti ubytování. :-)
Kontakty jsou:
info@adrialand.com
+420 542 321 322

Děkuji za pochopení a přeji hezký den! :-)

Šárka Patlejchová

Dobrý den. Kolik by prosím vás stál pobyt v karavanu pro 2 dospělí osoby + 1 dítě (1 rok) v termínu 20.7–27.7. Plus autobusová doprava. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko, při obsazenosti 2 nebo 3 osobami je nutné doplatit až 2900 Kč za každé neobsazené lůžko. Za 2 osoby s dítětem (+ doprava 2 + 1) zaplatíte 14.380,–
V případě pobytu v karavanu musíte také uhradit vratnou kauci – 2 000 Kč.
Dále je zde příplatek za závěrečný úklid – 290 Kč/karavan.

Takhle by to mělo být vše. V sekci příplatky najdete veškeré cenové hladiny. :-)
Hezký den, David :-)

Markéta

Dobrý den, byla by možná varianta bydlení 2 dospělý a 3 děti (9, 11, 13 let)?

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, pro Vaše pohodlí se s veškerými dotazy ohledně ubytování mžůete obrátit přímo na CK, která tento pobyt pořádá.
Kontakty jsou: info@adrialand.com nebo tel.: +420 542 321 322.
Rádi Vám sdělí bližší informace a možnosti pobytu. :-)
Hezký den, David :-)

Iveta

Dobrý večer prosím vás jaká by byla konečná cena a jestli je volno 13.7.o mobil heimu pro 2dospělé 1×5l dítě a 1×10l dítě s polopenzí odjezd z Jihlavy autobusem.Jede se prosím vás přímo nebo se v Brně přesedá?případně jak dlouho se čeká dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto, pro Vaše pohodlí se s tímto dotazem můžete obrátit přímo na CK, která tento zájezd pořádá. Rádi Vám sdělí veškeré informace o zájezdu a dopravě vč. jejich cenové hladiny.
Hezký den, David :-)

Veronika

Dobry den chci se zeptat,zda je mozne koupit voucher na mobilehome bez stravy,a pokud ano jaka by byla cena, 2 dospeli+ 2 deti.

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, nabídka bez stravy není v nabídce. 1 dítě do 5,9 let bez služeb (lůžka a stravy) má pobyt zdarma (v případě autobusové dopravy hradí 2 200 Kč, nutné nahlásit při rezervaci). Dítě starší 5,99 let musí mít vlastní voucher. Hezký den, Simča :)

Anett

Dobrý den, zajímal by me prosím termín od 3.8. do 17.8. v karavanu pro dva dospělé a dvě děti, šla by dokoupit snídaně nebo polopenze? kolik by prosím byla celková cena?

CK Adrialand

Dobrý den, cena by byla 4× voucher, 3 890,–/ jeden, je možné dokoupení polopenze za 2 290,– na osob, závěrěčný úklid 290,–. Celková cena tedy je 25 010,–. V případě závazného zájmu nás prosím telefonicky kontaktuje na telefoním čísle 542 321 322. S poz­dravem CK Adrialand.

Jirka

Dobry den.Chtel bych se zeptat,kolik by stal pobyt pro 2 dospele osoby v mobilheimu v terminu 10.8–17.8. vlastni doprava?diky Jirka

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, pro zjištění ceny stačí nakliknout Vámi preferovaný termín v roletce. Cena je za jednu osobu, tudíž je třeba v košíku zvolit dva kusy. :) V tomto případě je celková cena 10980 Kč.Pěkný den, Honza

JARKA

Dobrý den prosim vas jde stornovat prosim zájezd který jsem uz zaplatila?? Posilala jsem peníze v pátek slo by to ještě stornovat abych neprisla o peníze?moc dekuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarko, pokud je to akutní a zakoupila jste zájezd na špatný termín nebo se stala nějaká závažná nepříjemnost a zájezdu se nemůžete zúčastnit – kontaktujte, prosím, naší zákaznickou podporu na tel. 222 745 354 a jistě se celá věc brzy vyřeší. :-)
Hezký den, David

Jarka

Dobrý den na kazdem voucheru muze být jen jméno toho kdo objednává nebo každého jedince zvlášť?? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarko u voucherů na Slevomatu může být jméno stejné. Jména, příjmení, data narození cestujících osob, adresu, telefonní kontakt a kód voucheru sdělíte přímo až cestovní kanceláři :). Hezký den, Simča :)

Pavel hrouda

Dobrý den,
chtěl bych udělat nabídku pro 4 lidi na 14 dní do mobilhome v termínu od začátku prázdnin.Děkuji Pavel Hrouda

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, před zakoupením voucheru si ověřte dostupnost na e‑mailu info@adrialand.cz nebo na tel. 542 321 322 (volejte po–pá 9–18, so 9–13).na všem se domluvte přímo s CK. Hezký den, Simča :)

Jana

Dobrý den .termín 29,6 .pro 2 dospělé 1 dítě 8 let koupím 3× voucher? A ten doplatek za volnou postel je pak přímo u CK? A ten termín v mobilhome je prosím volný? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, před zakoupením voucheru si ověřte dostupnost na e‑mailu info@adrialand.cz nebo na tel. 542 321 322 (volejte po–pá 9–18, so 9–13). Doplatek za volnou postel se platí přímo CK. Hezký den, Simča :)

Hana

Dobrý den, je možné využít pro dítě (4,5roku) pouze příplatek za stravu? A jaká by byla celková cena při pobytu v mobilhomu za 2 dospělé a 1 dítě? Děkuji za odpověď. Hana

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, cena voucheru pro jednu osobu platí při obsazenosti mobilhome 4 osobami, tzn. při koupi 4 voucherů. Při obsazenosti 2 nebo 3 osobami je nutné doplatit 2990 Kč / neobsazené lůžko. Dítě do 5,9 let bez služeb (lůžka a stravy) má pobyt zdarma (v případě autobusové dopravy hradí 2 200 Kč, nutné nahlásit při rezervaci). Hezký den, Simča :)

M. Svobodníková

Dobrý den, u mobilhome jsem nenašla termín od 17.8. do 24.8.2019, prosím o informaci, zda je termín už plně obsazený. Jsme 4-členná rodina, 2 dospělí a 2 děti (12 a 4 roky), jak je to s cenou v mobilhome? Moc děkuji za informaci. Hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den, termín od 17.8 do 24.8 není u nabídky uveden, není tedy možné na tento termín koupit voucher. Hezký den, Simča :)

Jaroslav Mázdra

Dobrý den,
je volný mobilhaim v termínu 24.8–31.8.2019?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslave, před zakoupením voucheru si ověřte dostupnost na e‑mailu info@adrialand.cz nebo na tel. 542 321 322 (volejte po–pá 9–18, so 9–13). Hezký den, Simča :)

Hana Feld

Dobrý den,
měla bych dotaz a to, zda máte ještě volné místo v termínu od 15.7. raději asi v mobilhomu, popř. ve stanu? Byli bychom 2 dospělí + 1 dítě ( 4roky)? Děkuji.

CK Adrialand

Dobrý den,
v mobilhomu máme v termínu od 13.7. volno.
V případě zájmu nás neváhejte před zakoupením voucherů kontaktovat. tel. +420 542 321 322

Marie Marie

Dobrý den,

také mám dotaz zda je možné ubytování v mobilhaimu s maým psem a jaký je případně poplatek.

 Marie

CK Adrialand

Dobrý den, ano pes je možný za poplatek 5 EUR/den. Přejeme hezký zbytek dne, CK Adrialand

Martina

Dobrý den,
je možné a za jakých podmínek obsadit mobilhome v počtu 5 lidí (2 dospělý + 3 děti ve věku 4, 7 a 10 let)? Děkuji.

CK Adrialand

Dobrý den, můžete si zakoupit 4× voucher + 1 dítě do 5,9 let bez služeb (lůžka a stravy) má pobyt zdarma (v případě autobusové dopravy hradí 2 200 Kč, nutné nahlásit při rezervaci). Polopenze pro dítě do 5,9 let stojí 1890 Kč.
Přejeme hezký den,
CK Adrialand

Werinesa

je prosím příplatek za italskou stravu?

CK Adrialand

Dobrý den, v ubytování nabízíme pouze českou polopenzi.
Přejeme hezký den, CK Adrialand

Slevomat.cz

Dobrý den, bohužel zatím nemáme bližší informace ohledně jiných možnostech stravy. S tímto dotazem se můžete obrátit přímo na CK na e-mailu info@adrialand.com nebo tel.: +420 542 321 322.
Jistě Vám rádi vysvětlí detaily. :-)
Hezký den, David

Alena Beňáková

Dobrý den, je možné si s sebou vzít malého psíka ??

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, ohledně této informace, prosím, kontaktujte přímo CK na e-mailu info@adrialand.com.
Hezký den, David :-)

Helena Frýbertová

Dobrý den, je možno s sebou vzít domácího mazlíčka – za příplatek samosebou?

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno, s tímto dotazem se, prosím, obraťte přímo na CK. Určitě budou mít k dispozici informace o domácích mazlíčcích a rádi Vám poradí. :-)
Hezký den, David

Martin Kisial

Dobry den, vase nabidka me zaujala, jen se chci zeptat, zda by byl problem v obsazenosti mobilhomu 2 dospelymi osobami a 3 detmi ve veku 7,7, 10let. Dekuji Kisial M.

CK Adrialand

Dobrý den,
mobilhome je maximálně pro 4 osoby, tudíž by jste museli být rozděleni do dvou. Ve Vašem případě je pro vás výhodnější zakoupit si karavan s přistýlkou.
Přejeme hezký zbytek dne, CK Adrialand

Kročák

Dobrý den kolik by mě stálo těch 8 dní v karavanu nebo mobilheimu 2 dospělí a díte 13 let

Slevomat.cz

Dobrý den, dítě kterému je 13 let musí mít svůj voucher. Cena platí při obsazenosti 4 osobami, tzn. při koupi 4 voucherů. Při obsazenosti 2 nebo 3 osobami je nutné doplatit 2000 Kč za neobsazené lůžko v karavanu a 2990 Kč za neobsazené lůžko v mobilhome. Veškeré ceny jsou uvedené u obou nabídek. Hezký den, Simča :)

Olga Poláková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je v mobilhome funkční toaleta a sprcha a jestli zde je i lednička a el. zásuvka, děkuji za info.

CK Adrialand

Dobrý den, v mobilhume je vlastní sociální zařízení. Lednička je společná pro klienty v info koutku a el. záasuvka tam také je. Přejeme hezký zbytek dne, CK Adrialand

Iveta

Dobrý den na víc dní prosím vás asi nejde pobyt dokoupit, že děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto, pobyt si můžete proploužit tím, že koupíte více voucherů. Hezký den, Simča :)

Marcela Gusejnova

Dobrý den mohu se zeptat při zakoupení zájezdu plus autobusem zda mám kontaktovat cestovní kancelář o celkovou cenu zájezdu s dopravou Děkuji za odpoved Marcela Gusejnova jeden dospělý a jedno dítě věk 9 let na týden mobilhome Týden v italském kempu s bazenem i polopenzí

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo, cestovní kancelář kontaktujete až po zakoupení voucheru. Autobusová doprava je nabízena za zvýhodněnou cenu 2 200 Kč za osobu tam i zpět a platí se přímo cestovní kanceláři. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru