Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Blahodárný nápoj Mladý ječmen Bio Detox

4,5 / 5 Bio-Detox Frenštát pod Radhoštěm  (mapa) 366 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Martina

Dobry den, obsahuje baleni i nadobku na smichani? Ma to nejake kontraindikace a zmenu davkovani pri onemocneni? Myslim konkretni onemocneni napr cukrovka? Dekuji za info.

Dodavetel: BIO-DETOX

Dobrý den, Martino, balení neobsahuje nádobku na smíchání – Šejkr, ale je možné jej zakoupit v našem e-shopu www.bio-detox.cz. O dávkování a užívání, při jakémkoliv onemocnění, je dobré se poradit vždy s lékařem. Mladý ječmen normalizuje hladiny cukrů v krvi a působí příznivě na slinivku, díky čemuž je zvláště vhodný pro diabetiky. Pěkný den.

Danca Jounová

Dobrý den,
mam dotaz, nevim jak uhradit cenu za poštovné, jelikož je na stránkách slevomatu uvedeno jiné č.ú, než jaké mi přišlo e-mailem. Na e-mail mi přišla konečná částka bez poštovného, mám tedy cenu poštovného k ceně produktu přičíst?? Děkuji

Dodavatel: BIO-DETOX

Dobrý den, paní Jounová,
zboží zaplatíte portálu Slevomat bez poštovného. Po zaplacení, počkáte, až Vám na email pošlou čísla voucherů. Poté vytvoříte objednávku v našem e-shopu www.bio-detox.cz (kde vložíte čísla voucherů do poznámky u objednávky). Jakmile dokončíte objednávku, na email Vám přijdou údaje – číslo účtu a variab. sym., kde zaplatíte poštovné 59,– Kč předem na účet. Pěkný den.

Michala

Dobrý den,
možná hloupá otázka – ale je to chutí nečemu podobné, jako co to chutná ?
Děkuji!

Dodavatel: BIO-DETOX

Dobrý den, paní Michalo,
chuť je opravdu dost specifická, (možná podobná odvaru z kopřiv), ale dá se na to zvyknout, protože pokud budete ječmen užívat pravidelně, budete se cítit výborně. Pokud však někomu nechutná s vodou, pak je dobré ječmen smíchat např. s jablečným nebo pomerančovým džusem. Určitě je dobré ječmen takto podávat dětem. Pěkný den.

Ivana J.

Dobrý den,
je možné zakoupit voucher, který je platný do konce června a vyzvednout zboží na provozovně ve Frenštátu až v červenci? Bude voucher stále platný? My jedeme totiž do Trojanovic na dovolenou, mohli bychom si zboží vyzvednout až v červenci?

Dodavatel: BIO-DETOX

Dobrý den, Ivano,
samozřejmě je to možné, ale je třeba do konce platnosti voucheru, vytvořit objednávku v našem e-shopu www.bio-detox.cz, kde vložíte do poznámky u objednávky čísla voucherů, aby mohly být včas uplatněny. Ječmen si pak můžete vyzvednout ve Frenštátě až v červenci.
Pěkný den.

PeÅ¥ule BéÄule

Dobrý den, chtěla bych objednat jedno balení 500g a druhé 200g. Budu muset každé zvlášť a platit dvě poštovné nebo napíšu na jednu složenku obě částky včetně poštovného?? Děkuji.

Dodavatel:BIO-DETOX

Dobrý den,
na jedno poštovné je možné zaslat až 5 balení ječmene. To znamená, že na jedno poštovné Vám zašleme balení 500g i 200g. Do objednávky vložíte všechna čísla voucherů.
Pěkný den.

Lucie

Dobrý den, je možné si ječmen vyzvednout v Praze v Myslbeku ve Vodičkově ulici, v případě, že ne, je tedy možné na jedno poštovné objednat 5×500g?
 Děkuji

Dodavatel: BIO-DETOX

Dobrý den, Lucie,
ječmen je možné si osobně vyzvednout pouze na provozovně ve Frenštátě p.R. V Praze není osobní odběr.
Ano, na jedno poštovné Vám zašleme 5×500g Mladého ječmene. Pěkný den.

Míša

Dobrý den,
je možné, aby mladý ječmen užíval i cukrovkář ?

Dodavatel: BIO-DETOX

Dobrý den, Míšo,
Mladý ječmen normalizuje hladiny cukrů v krvi a působí příznivě na slinivku, díky čemuž je zvláště vhodný pro diabetiky, dále působí proti chudokrevnosti a celkově čistí krev a vylepšuje krevní obraz. Samozřejmě doporučujeme se poradit i s ošetřujícím lékařem. Pěkný den.

Lýdie

Dobrý den, je vhodné užívat ječmen v době kojení?

Dodavatel: BIO-DETOX

Dobrý den, paní Lýdie,
Mladý ječmen dokonale nahrazuje různé multikomplexy vitamínů a minerálů určené pro těhotné ženy a kojící matky, a dodává v přirozené a snadno vstřebatelné formě bílkoviny, vitamíny, minerály, stopové prvky a aminokyseliny. Navíc působí jako adaptogen – harmonizuje činnost jednotlivých orgánů a systému v těle. Pěkný den.

Michaela

Dobrý den,
je možné nechat si ho zaslat i do Kouzelné almary ?
Půjde případně za jedno poštovné poslat i více balení?
 Děkuji

Dodavatel: BIO-DETOX

Dobrý den, paní Michaelo,
na jedno poštovné, je možné zaslat až 5 balení Mladého ječmene.
Pěkný den.

Studentova Lenka

Dobrý den,na kolik dávek je balení 200g? Děkuji Studentová

BIO-DETOX

Dobrý den, paní Studentová, balení 200g ječmene vychází na cca 100 dávek.

Petr

Dobry den, odkud pochazi tento jecmen? Kde se originalne pestuje a kde se bali? Jakou ma expiraci?

BIO-DETOX

Dobrý den, pane Petře, mladý ječmen BIO-DETOX se pěstuje na eko-farmě v severní Číně, kde je i zabalen pod dohledem SGS. Expirace aktuální várky je do 02/15.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru