Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

349 Kč za trvalou epilaci podpaží metodou IPL. V nabídce i epilace horního rtu NEBO třísel. Zbavte se chloupků bezbolestně a navždy s 50% slevou!

Estetika Zlín Zlín  (mapa) 104 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Adelhaida Zimcik

Aby bylo odstranění trvalé, musím si tedy koupit voucherů několik? Tohle je voucher jen za jednu návštěvu – chápu to správně?

Laďka

Dobrý den, aby bylo odstranění chloupků trvalé, je zapotřebí minimálně 4 ošetření, tzn. 4 vouchery.
A v nabídce je vždy cena za jedno ošetření – 1 voucher. Příklad: chcete epilaci horního rtu, koupíte si 4 vouchery a celkem zaplatíte 4×199,– Kč, celkem tedy 796,– Kč.

síma

Moc nerozumím té slevě. Mám zájem o kupon na depilaci třísel. Kupím za 349,– a ten zbytek do 499,– doplatím? A jedná se opravdu o IPL? Podle webových pránek to IPL není.

Laďka

Dobrý den, v nabídce si vyberete epilaci třísel, která stojí 499, takže nemusíte nic doplácet. Jen rozkliknete šipku u KOUPIT ZA …
Náš přístroj se jmenuje SPA SHR a je to nová zdokonalená forma IPL. Tato nová technologie se jmenuje AFT (kombinace IPL a laseru).

Sylva Lahodná

Dobrý den, chci se zeptat, zda epilace třísel je opravdu trvalá? Stačí opravdu jedna návštěva? A v ceně voucheru jsou třísla nebo i nějaký „tvar“?

Laďka

Dobrý den, epilace je skutečně trvalá. Tedy paprsek trvale zničí chloupky v růstové fázi. Ovšem regenerace podkoží je natolik silná, že po čase naroste sem tam nějaký chloupek. Nejedná se však o porost.
Jedna návštěva určitě nestačí, minimální počet ošetření je 4. Tvar si v ceně můžete určit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru