Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Úklid bez starostí: Robotický vysavač Symbo D300 s funkcí mopu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jana

Dobrý den. Zajímalo by mě jak dlouhou životnost má baterie a kde se dá koupit nová.?dekuji.

Robotický vysavač

Dobrý den Jano, životnost baterie samozřejmě záleží na frekvenci používání robota. Zákazníkům, kteří robota používají denně vydrží zhruba jeden rok. Méně časté používání může prodloužit životnost na 2 roky. Nová baterie se dá zakoupit přímo na našem e-shopu https://www.roboticky-vysavac.cz/baterie-pro-symbo-d300 Pěkný den, Standa.

Lucie

Dobrý den,


uvažuji o nákupu robotického vysavače Symbo D300B a zajímalo by mě, jakou má spotřebu el. energie při nabíjení? Kolik přibližně stojí jedno nabití?

Děkuji Vám za odpověď.

Robotický vysavač

Dobrý den Lucie, spotřeba je 11,4 W na hodinu. Nabíjí se cca 4 hodiny. Cena za jedno nabití je závislá na vašem tarifu za elektřinu, bude to v řádu haléřů. Přeji pěkný den, Bára.

Jiřina

Dobrý den, když dneska objednám a zaplatím vámi určenou platbou kterou mi doporucite měla bych vysavač do pátku doma? Chtěla bych ho darovat k narozeninám.

Robotický vysavač

Dobrý den Jiřino, pokud budete objednávat dnes, měl by Vám balík do pátku bez problému přijít. Nejrychlejší by měla být platba platební kartou online (hned první možnost). Přeji pěkný den, Bára

Eva Klimešová

Dobrý den, robot funguje jako mop, lije se tam klasicky voda nebo se namoci uterka? Dekuji

Robotický vysavač

Dobrý den Evo, jedná se o suchý mop. Pomocí antistatické utěrky stírá jemný prach, který se nevysál. Přeji pěkný den, Bára

Jana

Dobrý den.Jak dlouho bude akce trvat? Jsem na dovolené,tak bych chtěla objednat až budeme doma,protože by neměl kdo převzít.Děkuji

Robotický vysavač

Dobrý den Jano, akce je naplánovaná do začátku srpna nebo do vyprodání zásob :-) Přeji pěknou dovolenou, Bára.

Šárka Petanová

Dobry den
Dokaze přejet i prahy?

Robotický vysavač

Dobrý den Šárko, prahy vysoké 1cm robot přejet zvládne. V některeých případech vyjede i přes vyšší, záleží pak na tvarech prahů a na podlaze aby se robot nesmekal. Pěkný den, Standa.

Jarmila Kotkova

Dobrý den , do kdy prosím platí nabídka? Nikde jsem nezjistila, kdy končí.
 Děkuji

Robotický vysavač

Dobrý den Jarmilo, pro opravdu velký zájem o produkt, jsme akci prodloužili do začátku srpna, nebo do vyprodání zásob. Přeji Vám pěkný den, Standa

Olga

Můžu se optat když se vybije zajede si sám k nabíjecí stanici nebo zůstane stát já ho pak musím donést k nabíječe?? Děkuji moc za odpověď.

Robotický vysavač

Dobrý den Olgo,
tento model nemá dobíjecí stanici, nabíjí se pouze ručně pomocí adaptéru. Po ukončení cyklu zastaví a musí se manuálně napojit. Přeji krásný víkend, Veronika

Anna Martincová

Dobrý den, vysává i koberce, nebo jen hladké povrchy

Robotický vysavač

Dobrý den Anno, robot zvládne i koberce s nízkým chlupem. Pěkný den, Standa.

Romana Gorgoszová

Dobrý den tento vysavač i mopuje? Objednala jsem si ho a myslela jsem že má i funkci vytirani… Děkuji

Robotický vysavač

Dobrý den, má suchý mop – antistatickou utěrku, která stírá jemný prach. Přeji pěkný den, Bára.

Pavel wolfl

Když zaplatím v pondělí na ČSOB za jak dlouho mi vysavač dojde dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, hotově se dá platiti pouze na pobočce banky Moneta. Doba doručení jsou 4 pracovní dny. Hezký den, Simča :)

věra Závodská

Dobrý den,vysavač pořád otáčí do prava.

Robotický vysavač

Dobrý den Věro, pokud máte potíže s robotickým vysavačem, zašlete ho prosím na reklamaci nebo kontaktujte zákaznickou podporu prodejce. Přeji pěkný den, Bára.

Alena Balušinská

Dobrý den
umí i vysavač couvat, když se dostane do rohu kde to nejde se otočit a odjet. Co dělá s kabely? Je vysavač i na koberce?

 Děkuji

Robotický vysavač

Dobrý den Aleno, žádný z robotů vyloženě necouvá, jelikož má kulatý tvar, tak se dokáže obrátit na místě a vyrazit novým směrem. Modely s tvarem do písmene „D“ by se mohly zaseknout, tak si trochu popojedou zpět a otočí se. Kabel robot přejede, pokavaď se nejedná o klubko kabelů, neměl by nastat žádný problém. Symbo D300 je primárně na tvrdé typy podlah, ale poradí si i s kobercem s nízkým chlupem. Přeji pěkný den, Standa.

Paula Holodňák Miškovská

Dobry den, ako velmi je vysavac hlucny? Je mozno ho pustit v noci ked sa v dome na poschodi spi a on by vysaval dole? Je mozno ho naprogramovat kedy sa ma spustat? Dakujem za odpoved

Robotický vysavač

Dobrý den Paulo, hlučnost vysavače je 70 dB. Hodně záleží na subjektivním pocitu, ale patří spíše k těm hlučnějším mezi robotickými vysavači. Tento model neumožňuje naprogramování úklidu. Přeji pěkný den, Bára.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru