Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Albánie, Drač: letenka, 7 nocí v klidu 1lůžkového pokoje a all inclusive

4,0 / 5 CK Kovotour Plus Albánie (mapa) 2 prodeje

Hodnocení podniku CK Kovotour Plus

4,0 240×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků
Magda
září 2019
 5,0/5

Vše, luxusní hotel Germany, milý personál, nádherné hory, moře. Krásná země, nepřeplněná turisty – zatím…

Služby letecké společnosti Smartwings – opžděny odlet – 3 hodiny, 2. odbavení a nástup na další palubu náhr. letadla bez vysvětlení, kde se máme přemístit.

Hodnoceno: 18. září 2019 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Albánie, Drač: letenka a 7 nocí s all inclusive
Rudolf
červenec 2019
 3,0/5

Perfektní ubytování, ochotný personál, Wi‑Fi v celém hoelu

Velmi chudý výběr v rámci all inclusive, přelidněná pláž, předražené výlety české cestovky, popeláři v 5 ráno.

Hodnoceno: 25. července 2019 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Albánie, Drač: letenka a 7 nocí s all inclusive
David
červen 2019
 5,0/5

Hotel byl velmi slušný, jídlo výborné, obsluha vzorná. Byli jsme tam první polovinu dovolené ubytovaní pouze čtyři. To se mi již nikdy nepodaří. Nadprůměrná kvalita velmi kontrastovala s tím, co nám říkali hosté z jiných hotelů. Pláž byla opravdu blízko, moře teplé. U hotelu byl perfektní bazén. Celkový dojem z pobytu byl famózní.

Jedinou slabinou byl delegát Kovotouru. Jednal s námi jako dealer přes výlety, snažil se nám jich vnutit co nejvíce. Na zkasírované peníze nám ani nedal žádné potvrzení. Pokud jsme něco potřebovali (např nefungovala Wi‑Fi) řekl, že je to věc hotelu a že se máme domluvit na recepci. Balíčky na výlety jsme si také museli zajistit sami. Měli byste napříště doplnit do propozic, že váš klient musí být jazykově vybaven, jinak nepřežije. Vypadalo to tak, že nám zájezd neprodala cestovka, ale hotel. Chování delegáta k místnímu průvodci bylo velmi nedůstojné. Jeho překlady z polštiny do češtiny působily místy až směšně. Jedná se evidentně o nevyrovnaného jedince s nějakým mindrákem. Kromě výletů, na kterých pořád zdůrazňoval, že tam není jako delegát, ale jako tlumočník, o nás nejevil zájem. Na hotelu chyběly jakékoliv informace v češtině. Žádná nástěnka, žádný šanon s kontakty, výlety informacemi o místě pobytu a pod. Nevěděli jsme tedy, kam se po městě vrtnout, kde se dá co nakoupit a podobně. Schůzka byla jenom jedna, druhý den pobytu. Nebyl nám schopen ani říci, kdy se staví. Řekl, že na něj máme prostě čekat. Opravdu katastrofa.

Hodnoceno: 19. června 2019 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Albánie, Drač: letenka a 7 nocí s all inclusive
Zdenek
červen 2019
 4,0/5

Zájezd splnil má očekávání.
Ubytování, přístup personálu hotelu, pláž, nabídka fakultativních výletů.

Dva problémy.
1. Poskytování stravy v úrovni all inclusive. Nebyl jsem informován o tom, že v případě malého počtu hostů v hotelu bude strava podávána formou denního menu.
2. Delegát Radek. Tento člověk si absolutně popletl, či zapomněl na to, proč byl cestovní kanceláří vyslán do destinace.
– Na letišti v Praze mi bylo zástupcem CK sděleno, že na letišti v Tiraně nás bude čekat delegát ve „firemním“ triku CK. Omyl. Stál tam pán v košili. Ano, držel v ruce tabulku s nápisem Kovotour plus.
– v autobuse nám tento pán sdělil, že se jmenuje Radek. Že je delegát CK Kovotour plus a že 12 let žil v Anglii, takže umí perfektně anglicky a že nám bude vše překládat a vše zajistí, protože umí anglicky.
Například, že zajistí na recepci hotelu „zaevidování“. Jelikož dopravní situace neumožnila zdržování provozu, tak to Radek nestihl, musel nastoupit do autobusu a pokračovat. V průběhu dovo jsem zaregistroval, že jiné CK mají zajištěno, že před hotelem se v době plánovaného příjezdu uvolňuje místo pro autobus a klienti v klidu vystoupí a ubytují se za účasti delegáta
Ubytování jsme si zajistili sami.
-Radek nám stačil sdělit, že dopoledne dalšího dne se máme zdržovat na pokoji, nebo u bazénu, nebo v baru, aby nás nemusel hledat, že „někdy“ přijde nám předat bližší info
– Radek přišel. Na jakékoliv dotazy typu, proč nemáme stravu formou švédských stolů s výběrem jídel, proč není funkční bar na pláži, u bazénu apod… Odpověď? Za to já neodpovídám, to si musíte zjistit sami.
– Nabídka výletů? Na cokoliv člověk se zeptal, tak Radek sdělil, že to je ten ideální zájezd zrovna pro Vás. Dle mého názoru bez jakékoliv znalosti náplně zájezdů.
Platba výletů? Zaplatil jsem dva výlety. Hotově v EUR. Radek peníze převzal jako nějaký kamarád půjčku. Doklad o úhradě? Neznámý pojem pro Radka. Dosud jsem doklad nedostal.
Kontakt pro případ nesnází? Podařilo se mi získat jeho tel.číslo a chtěl jsem ověřit kontakt. Radek mi sdělil, že se večer podívá. Na můj dotaz, proč hned nezkontroluje mnou odeslanou kontaktní zprávu? Bez odpovědi. Prostě, podívám se večer.
Od té doby jsme o Radkovi v podstatě neslyšeli.
Výlet Vlora. Nastupoval jsem jako první účastník výletu. Nastoupil taktéž Albánský průvodce polsky mluvící. Na můj dotaz, zda si můžu sednout na sedadlo za něho, souhlasil. Souhlasil s úsměvem a smál se i řidič, když mu to průvodce přeložil. Proč? Je lepší, abyste tu seděl Vy, než Radek, který pořád a o ničem mluví. Nastoupil Radek a doslova mě vyhodil z toho místa s komentářem, že tam sedí tlumočník a že mi to měl průvodce říct. Sdělil jsem mu, že existuje i slovíčko PROSÍM a že bych si samozřejmě přesedl, kdyby mě slušně požádal. Ne. Direktivně. V podstatě, jak by mi řekl, vypadněte. A hned mi začal vysvětlovat, že není průvodce, ale tlumočník a tedy nezodpovídá za průběh výletu a chtěl mi vysvětlovat kam pojedeme. Požádal jsem ho, aby počkal na ostatní účastníky výletu. Ne, nedal si říct. Požádal jsem ho ještě jednou. Ne, nepochopil. Tak jsem zvýšil hlas a oslovil jsem ho, že ho jako průvodce žádám, aby si info o výletě nechal až na moment, kdy budou v autobuse všichni. Nepochopil. Ohradil se ale, že není průvodce, ale jen tlumočník. Tak jsem ho oslovil jako delegáta. Hodně hlasitě jsem mu sdělil, co si o něm myslím a že zatím pro mně jako delegát CK neudělal vůbec, ale vůbec nic pozitivního.
Úprava náplně zájezdu Vlora. Nabídka CK obsahuje návštěvu města. Seděl jsem vepředu, takže jsem slyšel diskuzi průvodce a Radka (delegáta CK a tlumočníka bez zodpovědnosti), jak Radek kombinoval a doporučoval Albánskému průvodci v polštině, co nám má sdělit, proč došlo ke změně. Přišlo mi úsměvné, jak byl spokojen, že jsme vysvětlení přijali. Jaké? Že nám omylem na začátku Albánský průvodce řekl, že bude prohlídka města, ale ona ta prohlídka není v nabídce. Proč jsem se hned neozval? Byl bych rád, kdyby Vám Radek vysvětlil sám proč, co a jak. Já už jsem tu sílu neměl se s ním „hádat“ Na dovo jsem jel za odpočinkem a klidem. A toto se mi Radek, i když neúmyslně, si myslím, chtěl vzít. Jaký byl důvod dle mého názoru? Jeli jsme jinou lodí než dle původního plánu, určenou pro „byznys“. Placená konzumace jídel a pití. Ale živá hudba. Děkuji. Jel jsem do Albánie i z důvodu návštěvy památek. Při tomto výletě nebylo splněno.
Přístup Radka k jiným lidem.
Opakovaně jsem ho upozornil, ať se „nenaváží“ do lidí, kteří nejsou přítomní a nemůžou se bránit. Delegátka CK Alexandrie je dle jeho názoru neschopná a dělá spoustu chyb a on to musí za ní řešit. Termíny, hodiny odjezdů a destinace výletů. Dle Radka vše dělala špatně a Radek nám to sděloval. Proč? Zeptejte se Radka.
Albánský průvodce? V očích Radka další neschopný tvor, který neumí podat historii a celkový výklad o své zemi dostatečně kvalitně. Jelikož rozumím polsky, kdy Albánský průvodce v polštině podával výklad, vše jsem vnímal a bylo to opravdu zajímavé. Také jsem rozuměl překladu Radka. Byly to dva rozdílné výklady. Radek ještě stačil sdělit, že polština je příliš rozvláčná a že Albánský průvodce pořád dokolečka mluví to samé, takže se rozhodl nám dát svůj odborný pohled na Albánii. Raději nebudu komentovat, jak před Albánci (průvodce a řidič) zhodnotil pana Envera Hodžu. Domnívám se, že na takovou kritiku významného politika Albánie zrovna Radek nemá právo.
– Odpověď Radka na náš dotaz dva dny před odletem ohledně odjezdu z hotelu? To byla taková malá „třešnička na dortu“. Říkal jsem Vám to při jízdě autobusem z letiště. Máte si to pamatovat! Tož jsme se nedověděli! Až následně začal pátrat jak v paměti, tak i ve svých pamětech papírových a našel tuto informaci, takže ji nám nakonec sdělil.
To jsou opravdu jen střípky informací o Radkovi. Chtěl bych touto cestou upozornit na, dle mého názoru, škodlivost pana Radka. On asi vše dělá v dobré víře, ale konečný výsledek otřesný! Něco podobného jsem ještě nezažil!
Ještě jsem si vzpomněl. Dle smlouvy s CK by na hotelu měla být nějaká informační tabule CK, nebo cokoliv, co by nás jako klienty „navádělo“ Ne, nic takového nebylo. Viník? Dle Radka CK, která mu nepředala ani nějaké tyto knihy, tak ani nabídku výletů v podobě letáků.

Hodnoceno: 19. června 2019 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Albánie, Drač: letenka a 7 nocí s all inclusive
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru