Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pečujte o své vlasy: Střih, melír nebo kúra s keratinem pro všechny délky vlasů

4,6 / 5 Studio E&K Brno - Židenice  (mapa) 49 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Bolino Galcanini

Dobrý den,
je možné obarvení vlasů na bílo ne blond (viz K.Lagerfeld) z šedo-stříbrných vlasů střední délky – pod uši v cenové relaci, kterou nabízíte v cenové relaci v podobě voucherů?
V případě, že ano sdělte prosím volný termín, možno i SMS na tel.702968227
S pozdravem B.G.

Studio E&K

Dobrý den,ne není to možný, děkujeme kadeřnictví

Anna

Dobrý den, ráda bych se zeptala, proč na svých internetových stránkách uvádíte, že brazilský keratin narovnává vlasy (http://e-a-k.cz/sluzby/pro-damy/keratin/ – viz bod 5). Stejně tak mi to bylo potvrzeno při proceduře. Kadeřnice mi dala i pokyny, kterými se mám řídit, aby vlasy zůstaly rovné (např. nenosit gumičky po tři dny). A když ve své recenzi napíši, že jsem zklamaná, že vlasy vydržely rovné pouze do prvního umytí, tak najednou podle Vaší odpovědi k narovnání neslouží. Jak to tedy je? Předem děkuji za odpověď.

Studio E&K

Dobrý den,kadeřnice vám nic takového neřekla,není potřeba dělat klamné řeči, opět opakují keratin není rovnadlo,vlas se napije keratinem a tím je těžší tudíž i rovnější, keratin je pro křehké stále se ulamujici vlasy,které nejsou schopné nárůst do určité délky, nikde neuvadime ,ze se keratin používá na narovnání vlasů, určité jste si všimla na našich stránkách co používáme na narovnání vlasů,děkujeme kadeřnictví

H. M.

Dobrý den. Je možné spojit dva vouchedy a jit v jeden den na melir spolu s brazilský keratinem? Děkuji s pozdravem H. M.

Studio E&K

💇

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru