Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

790 Kč za 90 minut focení s profesionálním fotografem. Uchovejte si vzpomínku pro sebe i budoucí vnoučata se slevou 68 %.

4,6 / 5 Profesionální fotografické služby Brno  (mapa) 33 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lenka Miková Vystrčilová

Dobrý den, měla bych zájem o focení s dětmi, jen jsem se chtěla zeptat zda máte termín tak abzchom mohli fotky podarovat do 8. května? děkuji za odpověď

Jaroslav Robert

Dobrý den,

do 8.5 je času dost, tam volný termín určitě nějaký najdeme.

Lucynka

Dobrý den,

jaké máte zkušenosti s focením se psy? Chtěla bych je nechat vyfotit a i se mnou. Na webu jsem totiž nenašla žádou fotku se zvířaty.
 Děkuji

Jaroslav Robert

Dobrý den,

vyloženě psa s majitelem jsem v ateliéru nefotil, ale pokud Vás alespoň trochu poslouchá,tak to nebude problém. Případně se můžeme domluvit i na venkovním focení.

Dominika

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, chtěla bych glamour fotky, lehce provokativní. Máte v ateliéru nějaké rekvizity? Předem děkuji. D.

Jaroslav Robert

Dobrý den,
v ateliéru nějaké rekvizity jsou, ale většina jen drobnosti, žádné hollywoodske rekvizity. V případě že je potřeba uplně jiné prostředí než ateliér, tak se pronajímají hotelové pokoje atp. Což sice není problém, ale to se tam už nedostaneme s cenou. Napište mě kdyžtak do mailu a probereme Vaše konkrétni představy.

Martina Malcekova

Dobry den, ja by som mala zaujem o fotky ale nie z atelieru ale z nejakeho pekne prostredia. Je to mozne? A ak ano, priplaca sa nieco? Prip. poznate vy nejake pekne miesta alebo si musim najst nejake miesto ja? Vdaka.

Jaroslav Robert

Dobrý den, pokud by se jednalo o venkovní focení tak by to nebyl asi problém, tam by záleželo jen na počasí. A nic by se nepřiplácelo. Pokud by se jednalo o focení v interiéru, tak tam sice mám několik prostor které si pronajímám, jenže pronájem se pohybuje od 500/hod a je potřeba si to rezervovat delší dobu dopředu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru