Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Wellness pobyt pro 2 v polských Krkonoších: relax, polopenze a moře výletů

4,4 / 5 Villa Wernera Szklarska Poręba - Polsko (mapa) 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Yvona Žertová

Dobrý den, chtěla bych vědět, jak zajistit třílůžkový pokoj (o příplatku vím) s využitím voucheru. To vše v říjnu na tři noci. Jak mám postupovat?

Slevomat.cz

Dobrý den, Yvono, tato nabídka již není aktivní. Mám pro Vás ale dobrou zprávu, aktuálně hotel nabízímě i nadále a to zde: https://www.slevomat.cz/akce/1501144-relax-s-polopenzi-a-wellness-v-polskych-horach . Když zakoupíte voucher na termín, zadáte, že přijedete 3 dospělé osoby a zvolíte Vámi požadovaný termín, tak se automaticky spočítá celková cena za voucher a také automaticky dostanete 3 lůžkový pokoj. :) Krásný den, Míša :)

Gabriela Baštářová

Dobrý den, chtěla bych na pobyt uplatnit příspěvek od zaměstnavatele ve vyšší výši než je cena poukazu. Je možné k pobytu přičíst pro dvě osoby oběd jeden den a platit fakturou? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, k ceně voucheru není možné přičítat příplatky, které se doplácí přímo na místě. Musím Vás jen informovat, že pokud chcete voucher zakoupit přes proforma fakturu (FKSP od zaměstnavatele) jde to pouze u českých hotelů. Případně je nutné se domluvit s hotelem, aby Vám vystavil fakturu na českou měnu. Krásný den, Míša :)

Pavel

Dobrý den,

mám roční dítě a chtěli bychom přijet. Je možné si někde pro něho ohřát příkrmy?

Villa Wernera

dobry den.
Lidé sloužící v restauraci a na recepci mají přístup do mikrovlnné trouby a můžete si také pronajmout rychlovarnou konvici. pozdravy

Jiří K.

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zda-li k Vám můžou i psy. Máme malého jezevčíka.
 Děkuji

Villa Wernera

Dobry den. Hotel nepřijímá psy, ale pro malé psy uděláme malé výjimky. Za příplatek 30 PLN za den můžeme přijmout jezevčíka. Pes nemůže vstoupit do společných prostor typu restaurace, bazénu (lázně) a musí být přesunut mimo areál hotelu. pozdravy

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru