Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt ve Stříbrné Skalici kousek od řeky Sázavy: moderní chata až pro 6 osob

5,0 / 5 Chata Stříbrná Skalice Střední Čechy (mapa) 22 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Libor Plodík

Dobrý den, máte prosím nějaké volné termíny na víkend (červenec-srpen) je jedno kdy by to bylo v rozmezí těchto měsíců. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Libore, bohužel tato nabídka již skončila, ale budeme rádi, když vyberete jiný pobyt a pořádně si ho užijete. :) Pěkný den, Honza

Pavla Nyklová

Dobrý den, je možné ještě rezervovat termín od 27.7 – 3.8?Děkuji Nyklová

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo, bohužel, tento termín je již obsazený. Dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku „Koupit na termín“ a před Vámi se zobrazí volné kapacity. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat. :)
Hezký den, David :-)

Bronislav Davídek

Dobry Den, mam dotaz dovolenou my bude platit zamestnavatel jak mam postupovat vuči vaši spolecnosti.

Slevomat.cz

Dobrý den, Bronislave, pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku voucheru bez rezervace termínu a zvolte způsob platby na bankovní převod. Twisto není možné použít pro způsob platby bankovním převodem. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“. Hezký den, Simča :)

Markéta B.

Dobry den,mohu se zeptat,zda je pozemek kolem chatky oploceny?

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, pro Vaše pohodlí se s tímto dotazem můžete obrátit přímo na našeho partnera na e-mailu info@flawless-apartments.cz nebo tel.: +420 778 000 8­57. Jistě Vám rádi upřesní veškeré specifikace ohledně pobytu a okolí chaty. :-)
Hezký den, David :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru