
Termín
Platnost do 31. 8. 2019.
V ceně
- 2× hovězí burger se 180 g masa (vyzrálé hovězí z mladého býčka, čedar, slaninový chips, cibulová marmeláda, čerstvý salát)
- 2× hranolky julienne (150 g)
- 2× salátek coleslaw
- Rezervace: Nutná 24 hodin předem na tel. 606 115 395. Rezervace je možná pouze telefonicky, nikoli formou SMS, přes mail nebo chat. Nevolejte v době obědů.
- Doporučení: Rezervaci proveďte alespoň 3 týdny před koncem platnosti voucheru, v restauraci bývá v posledních dnech platnosti plno.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, najíte se přímo v restauraci.
Rezervaci můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 8. 2019.
V ceně
- 4× hovězí burger se 180 g masa (vyzrálé hovězí z mladého býčka, čedar, slaninový chips, cibulová marmeláda, čerstvý salát)
- 4× hranolky julienne (150 g)
- 4× salátek coleslaw
- Rezervace: Nutná 24 hodin předem na tel. 606 115 395. Rezervace je možná pouze telefonicky, nikoli formou SMS, přes mail nebo chat. Nevolejte v době obědů.
- Doporučení: Rezervaci proveďte alespoň 3 týdny před koncem platnosti voucheru, v restauraci bývá v posledních dnech platnosti plno.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, najíte se přímo v restauraci.
Rezervaci můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Keltům se přisuzuje spousta až neuvěřitelných schopností. Ten pardubický třeba umí perfektní burgery.
Zakousněte se do burgeru, který vám zručně poskládají v pardubickém Grill restaurantu Kelt. S masem si tu umějí pohrát, bulku naplní vyzrálým hovězím z mladého býčka a doplní slaninovým chipsem a čedarem.
„Hezké prostředí, příjemná obsluha, chutný burger, hrany i coleslaw.“ (Messi, 3/2019)
Zajděte sem v páru nebo s celou partou a z nápojového lístku si přiobjednejte třeba orosený půllitr plzeňského piva. Kromě klasiky tu vždy mají i pivní speciál, pro řidiče pak Birell nebo domácí limonádu.