Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dětská borovicová postýlka s kompletní výbavou: 12 barevných variant

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Vohoskova Vera

Dobry den, nemohu v teto slevove nabidce najit moznost, zda i v teto variante na slevomatu lze vymenit matrace za lepsi a postylka s polohovaci bocnici? Pokud si koupim voucher, abych to i pote mohle nekde zaskrtnout? Dekuji Vera.

Slevomat.cz

Dobrý den, v naší nabídce je pouze jedna varianta postýlky a matrace s různobarevnými doplňky. Postýlka nemá polohovatelnou bočnici a matrace je molitanová s výškou 5–6 cm. Krásný den, Míša :)

Martina

Dobrý den,

Také píšu k barvě postýlky.
Píšete, že se dá vybrat ale já teda varianty postýlek na výběr nevidím. Všechny obrázky mají stejnou bílou a v poznámce uvádíte ze k setu je jiná než na obrázcích. A ta kterou ukazujete, že je součástí setu je obyčejná dřevěná. Tak jak to tedy je?

Diky za odpověď.
Martina

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, můžete si vybrat barevnou variantu kompletní výbavičky do postýlky. :) Postýlka, která je součástí nabídky, je na posledních dvou obrázcích a je vyrobena z masivu borovice. Krásný den, Míša :)

Inna Rashevska

Dobrý den. Na fotkách je vidět že postýlka má bílou barvu. Doopravdy postýlka bude bílá nebo to jenom dekorace? Právě se my moc líbí postýlka v bílém. Dekuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Inno, na výběr máte z různých variant, které si můžete rozkliknout přímo v nabíce. V pravém horním rohu máte na výběr a u každé varianty se Vám vždy ukáže i její fotka :)
Hezký den, David

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru