Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Chyťte vlnu: 30 min. pro dva na surfovém simulátoru vč. videozáznamu

Surf Arena Praha Praha - Letňany  (mapa) 74 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Petra

Dobrý den,
Ráda bych poukaz objednala, ale úplně nerozumím tomu, že pokud je simulátor obsazený, strávíte na něm pouze 2× 6 min,když voucher je na 2× 30 min?

Surf Arena Praha

Dobrý den, ano, pokud si koupíte voucher do veřejné lekce, tak je určena maximální kapacita z důvodu, aby se všichni ideálně vystřídali a mezi jízdami si odpočinuli. Pokud byste měla zájem o exkluzivní pronájem celého simulátoru pouze pro Vás, je v nabídce Surf Arena balíček 1hod. exklusive.

Sabina Alešová

Dobry den,
chtela bych tohle koupit pouze pritelovi, je možné aby 1 osoba využila 2×30 min a ještě zda je možnost voucher o měsíc prodloužit. Chtěla bych mu to dát jako dárek.

Surf Arena Praha

Dobrý den, Sabino. Ano, 2× 30min. může využít i jedna osoba. Rezervované termíny nemusí být v době platnosti voucheru. Pouze rezervace musí proběhnout v době platnosti. V případě jakýchkoliv dalších dotazů kontaktujte, prosím, přímo info@surfarena.cz. Děkujeme

Malčánková ALice

Omlouvám se, že obtěžuji,ale dnes jsem zaplatila částku a do středy bych potřebovala zaslat woucher. Myslíte, že je to možné. Díky za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Alice,
platba proběhla v pořádku a voucher byste již měla mít ve své e-mailové schránce. :-)
Přeji hezký den, David :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru