Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Izrael letecky na 4–5 dnů vč. ubytování a snídaně: Tel Aviv, Jeruzalém, Jericho

4,0 / 5 STARTRIP s.r.o. Izrael 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lenka

Dobrý den,

mohla bych se zeptat, z jakého důvodu se má připlácet ještě za místního průvodce 20 EUR, když už máme delegáta v ceně?

Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, v ceně je delegát, který je Vám k dispozici po celou dobu zájezdu, ale neprovádí Vás uvnitř památek. Připlácí se místní certifikovaný průvodce uvnitř památek. Krásný den, Míša :)

D

Dobrý den,koupila jsem u Vás tento zájezd. Před týdnem jsem psala do CK,aby mi byla vyhotovena cestovní smlouva. Do dnešního dne ji nemám a na poslední 2 e-maily jsem už ani neobdržela odpověď. Už začínám být dost nervózní, nestalo to málo peněz! Jak mám tedy teď postupovat dále? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud jste s cestovkou komunikovala pouze přes email, zkuste se na ně obrátit ještě telefonicky na čísle +421 911 594 4­64. Případně se obraťte přímo na naši zákaznickou péči na e-mailu podpora@slevomat.cz nebo telefonním čísle +420 222 745 354, kde Vám rádi pomohou. Krásný den, Míša :)

Petra Žáková

Dobrý den, výlet mne zaujal, ale bohužel chodím o berlích a zřejmě bych nestačila vašemu tempu. Je možné se vždy v daném městě / místě domluvit v kolik mám být zpět u busu a projít si místo svým tempem?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, určitě bude množné se s delegátem domluvit na nějakém režimu pro Vás. Abyste měla jistotu, že s Vámi budou počítat, obraťte se, prosím, přímo na e-mail zajazdy@startrip.sk nebo telefonní číslo +421 911 594 464 a domluvte se předem. Krásný den, Míša :)

Petr Janeček

Dobrý den chci se zeptat
Jak to je s dopravou z letiště do hotelu, platí se ještě něco nebo je to v ceně.
Jak je to daleko k moři od hotelu a zda se dá trávit jen u moře nebo jsou nějaké podmínky že se musí cestovat dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, tato nabídka je poznávací zájezd do Tel Avivu, Jeruzaléma i Jericha. V ceně voucheru máte obousměrnou letenku, odbavení jednoho zavazadla, snídaně, služby průvodce a ubytování v hotelu, kde budete mít k dispozici vlastní sociální zařízení a sprchu. Čeká Vás zastávka na koupání v Mrtvém moři, které má pozitivní účinky na zdraví a při 5 denním zájezdu se pak podíváte i k Rudému moři. :) Povinné příplatky v rámci 4denního programu, které nejsou zahrnuty v ceně vpucheru jsou: pobytová taxa: 5 ​$/os./noc (platba na místě), doprava v Izraeli: cca 160 €/os., místní certifikovaný průvodce: 20 €, cestovní pojištění. Krásný den, Míša :)

Josef Štěpánek

Dobrý den, je možno spát ve třech na 1 pokoji? Nebo jak se to udělá, když jsme tři? A prosím, kolik peněz je třeba mít jako kapesné na vstupy a jídlo? A je možno k placení použít poukázky FlexiPass ? Děkuji Vám. JŠ

STARTRIP s.r.o.

Dobrý deň je možné mat trojlozkovu izbu. Odporúčané vreckové je 200 USD na všetky výdavky počas zájazdu.

Jana D.

Dobrý den,
mám-li v pase razítko z Egypta, není problém se vstupem do země? Slyšela jsem, že to má nějaká omezení co se týče např. Libanonu, Íránu apod. Patří k těmto zemím i Egypt?

Děkuji,
Jana D.

STARTRIP s.r.o.

Je možné že sa vás budú pýtať ohľadne vašich cieľov cestovania, ale nie je vydaný žiadny oficiálny zákaz či obmedzenie na vstup do krajiny

LV

Dobrý den,

jaká je prosím cena večeří a bude k dispozici česky či slovensky mluvící průvodce?

Děkuji

 LV.

STARTRIP s.r.o.

Cena večere sa pohybuje okolo 18 USD. So skupinou je po cely čas slovenský alebo Česky hovoriaci sprievodca

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru