Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rodinný pobyt pod Gerlachem: wellness, polopenze, výlety i zábava pro děti

4,4 / 5 Dependance Vila Horec*** Vysoké Tatry - Slovensko (mapa) 56 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jiří

Dobrý den, nikde nevidím foto bazénu, který je v ceně.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří :) Foto bazénu nalzenete přímo na stránkách hotelu zde: https://www.hotel-hubert.sk/wellness . Krásný den, Míša :)

Michaela M.S.

Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat jak budeme platit když v den příjezdu bude Mít mladší syn 3 roky a starší 7let? Chápu správně že syn sedm let by měl služby v ceně a mladší by byl s námi bez nároku na lůžko?

Karolína

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možnost dostat se do hotelu pomocí hromadné dopravy z popradskeho nádraží. Chtěla bych zvážit možnost cestovat vlakem…děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Karolíno, bohužel žádnou zastávku v okolí hotelu nevidím. Zkuste se, prosím, obrátit přímo na našeho partnera na e-mailu recepcia@hotel-hubert.sk. Pokud je zde taková možnost, určitě o ní budou vědět. :-)
Hezký den, David :-)

Karolína Kozielová

Dobrý den,
chci se zeptat. Uvažujeme o koupi pobytu. Jsme dva dospělí a dvě děti. Koupíme tedy pobyt a děti nahlásíme jakým způsobem? A jak zaplatíme i jejich pobyt (ne jen nás voucherový). Musíme se informovat, zda nás do pokoje ubytují všechny čtyři? (Počítám, že pro děti budou přistýlky. – Je to tak?) Snad jsem otázky položila smysluplně.
Děkuji za odpověď a pěkný den!

Slevomat.cz

Dobrý den, Karolíno, děti napíšete do poznámky při zakoupení voucheru a příplatek se platí až na místě. Ano informujte se u hotelu, zda jsou možné 2 přistýlky a za jakou cenu. Hezký den, Simča :)

Petr

dobrý den, na nabídce máte dítě zdarma do 11,9 let. po rozkliknutí nabídky je už jen do 7,9 let… Takže nic…

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, děkujeme za Váš postřeh. V nabídce byla skutečně chyba a již by mělo být vše opraveno. :)
Hezký den, David

hana

Dobrý den měla bych zájem o ubytování 5.7–7.7.2019 pro 2dospele a 2deti (6,13let). Je volný termín. Děkuji za odpověď Majorová

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera na tel. č. +421 52 478 08 11 nebo e‑mailem na recepcia@hotel-hubert.sk. Nebo při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři. :) 1 dítě do 7,9 let má ubytování s polopenzí a všemi službami zdarma. Dítě od 12 do 14,9 let: 25 € / noc s polopenzí. Pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru