Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2–3 dny u Mladé Boleslavi s jídlem, degustací vín i privátním wellness

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,9 / 5
Hotel Galatea Střední Čechy (mapa) 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
EliJ

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda v případě zakoupení voucheru na 2 dny (tedy 1 noc) lze s degustací vín počítat hned první den (v našem případě v pátek)? Děkuji předem za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Eli, záleží na konkrétní domluvě s hotelem, ale myslím, že je to i logické, že bude degustace první den =). Pro přesné informace se však obraťte přímo na hotel. Váš dotaz Vám zodpoví na e‑mailu hotel@galatea.cz nebo na telefonu +420 326 721 9­20. Hezký den, Simča :)

Monika

Dobrý den, nikde jsem nenašla, je možná přistýlka popř. třílůžkový pokoj pro dospělou osobu včetně všech služeb uvedených v nabídce? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, v nabídce je pouze možnost další osoby na přistýlce za 500 Kč/noc se snídaní, bez dalších služeb. Můžete se spojit přímo s hotelem a individuálně se domluvit na službách pro třetí osobu na e‑mailu hotel@galatea.cz nebo na telefonu +420 326 721 9­20. Krásný den, Míša :)

Ginger 18

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné si pronajmout hotel v 17 letech?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, ve většině případů musíte mít souhlas zákonného zástupce. Hotel můžete kontaktovat na e‑mailu hotel@galatea.cz nebo na telefonu +420 326 721 9­20. Pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru